Ninković, Bandović i Gavrilović u seriji Koža / -RTS
25/01/2024 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nataša Ninković i Ljuba Bandović od ovog vikenda pridružuju se ekipi "Kože"

Kako će se razvijati odnosi u emotivnom trouglu likova saznaćemo ovog vikenda

Već posle prvog vikenda emitovanja, seriju "Koža" prati više od milion ljudi u Srbiji. Dugo očekivani kraj "Banjalučke trilogije" osvojio je TV publiku emotivnom i iskrenom pričom o Slobodanu Miloševiću, povratniku iz zatvora koji traži svoje mjesto u posleratnoj Banjaluci.

image

Nataša Ninković u seriji Koža

-RTS

Ono što odmah upada u oči je izuzetna glumačka ekipa "Kože". Do sada smo, pored Kolje Pejakovića, koji je i autor scenarija, vidjeli Vesnu Trivalić, Nebojšu Dugalića, Bodu Ninkovića, Sanju Vejnović... U epizodama pred nama, priča se gradi oko novih likova - bivše ljubavi glavnog junaka koju tumači Nataša Ninković i njenog muža, kontroverznog biznismena, koga igra Ljubomir Bandović.

O radu sa banjalučkim kolegama Bandović ima samo riječi pohvale.

 - Volim da radim sa svim glumcima sa ovih prostora, jer ovo su najbolji glumci na planeti Zemlji", "U Beranama sam se rodio, u Vranju odrastao, u Beogradu živim, a eto sad je tu i Banjaluka – kada dodam Trebinje, to su prsti jedne šake" - kaže.

Kako će se razvijati odnosi u emotivnom trouglu likova koje tumače Ninković, Bandović i Pejaković i zašto se treća i četvrta epizoda zovu baš "Grad"i "Pacovi", pogledajte ovog vikenda na prvom programu RTS (subota i nedelja u 20h).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 07:17