/ -JUTJUB
14/06/2024 u 14:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Neverne bebe i Bane Lalić MVP snimili spot za pjesmu „Da sanjamo"

Snažna poruka i djeci i odraslima

Muzička saradnja između rok grupe Neverne bebe i Baneta Lalića MVP, ostvarena prije 11 godina, sada ima i svoje zvanično video izdanje.

– Draga djeco i odrasli, NIKADA ne odustajte od svojih snova! Jedino tako će ono što želite postati moguće! Video spot "Da sanjamo" pozitivnom energijom i istim takvim životnim stavom poručuje da u vremenu velikih ličnih i globalnih iskušenja ne smijemo da odustanemo od svojih snova. Ako nam to uzmu neće nam ostati ništa – poručuju članovi popularnog benda i Lalić, veliki prijatelji i van bine koji su se prije svega prepoznali po senzibilitetu i talentu.

U video spotu koji je osmislio Bane Lalić, muzičari se vraćaju u prošlost i vrijeme njihovih dječjih snova o muzici kao životnom izboru, pa tako Jelena, Tijana, Milan, Vlajko, Ranđa i Bane imaju svoje dublere u neodoljivom, autentičnom izdanju. Evoluciju i ostvarenje njihovih snova pratimo do današnjih dana i velikih koncerata poput onog u Beogradskoj Areni 2013.godine, gdje su takođe izveli numeru "Da sanjamo" na rasprodatom koncertu Nevernih beba povodom 25 godina grupe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jul 2024 12:29