/ -EPA EFE
28/02/2024 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolas Kejdž u nastavku popularnog trilera iz 2005.

Publika je film ocijenila sa 85% na Roten Tomatosu, dok su mu kritičari dali ocjenu od 62 odsto

Nikolas Kejdž i Bil Skarsgard glume u predstojećem filmu "Gospodari rata", a nedavno im se pridružila i zvijezda Marvelovog Spajdermena Lora Harijer.

"Gospodari rata" je nastavak kriminalističkog trilera "Gospodar rata" iz 2005, u kojem je Kejdž igrao trgovca oružjem Jurija Orlova. Orlov kasnije saznaje da ima sina Antona (Skarsgard), koji je postao najveći rival svog oca. Osim što prodaje oružje, Anton pokušava da okupi i vojsku plaćenika koji će učestvovati u američkim sukobima na Bliskom istoku. Priča će se fokusirati na rivalstvo između oca i sina. Nije poznato koju će ulogu u filmu igrati Lora Harijer, ali "Dedlajn" je otkrio da će se Jurij i Anton takmičiti za pažnju iste žene.

Film će režirati Endru Nikol, reditelj originalnog filma, koji je poznat i po klasicima kao što su Gataka, Trumanov šou i Domaćin. Producenti su Filip Rasel i Fabris Đanfermi.

Sem po ulozi u filmu "Spajdermen: Povratak kući", Lora Harijer je poznata i po ulogama u filmu "Black Klansman", nagrađenom Oskarom, Netfliksovoj drami "The Starling" i ostalima.

Iako je "Gospodar rata" podijelio kritičare, mnogi su pohvalili film zbog realističnog prikaza trgovine oružjem i smrtonosnih posledica koje nosi.

Kejdž je takođe dobio brojne pohvale za svoj harizmatični nastup.

Publika je film ocijenila sa 85% na Roten Tomatosu, dok su mu kritičari dali ocjenu od 62 odsto.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 12:04