/ -JUTJUB
19/09/2024 u 11:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Objavljen trejler za novi film reditelja „Parazita"

Studio Warner Bros objavio je prvi zvanični trejler za dugoočekivani naučno-fantastični film Mickey 17. Trejler je brzo postao viralan, sakupivši više od dva miliona pregleda na Jutjubu za tek nekoliko sati.

Mickey 17 je trebalo da bude premijerno prikazan u martu, ali je odložen do sledeće godine jer postprodukcija nije završena.

To je najnoviji film priznatog korejskog reditelja Bong Joon-hoa, kojeg većina zapadnih fanova poznaje po trileru "Parazit" nagrađenim Oskarom. Mickey 17 je adaptacija romana Mickey7 Edvarda Eštona.

Glavnu ulogu u predstojećem filmu igra Robert Patinson, koji je igrao Mikija, zaposlenog u kompaniji koja pokušava da kolonizuje ledenu planetu Niflhajm. Svaki put kada Miki umre, kompanija ga klonira, a njegov klon zadržava većinu njegovih uspomena. Uz Patinsona, u filmu glume i Stiven Jeun, Naomi Aki, Toni Kolet i Mark Rufalo. Reakcije na trejler su pozitivne

Ljubitelji filma koji jedva čekaju Joon-hoov novi film oduševljeni su trejlerom, a svoja mišljenja su podijelili na raznim društvenim mrežama.

"Bong Joon-ho je pravi vizionar. Nikad nisam mislio da će ovo biti tako smiješno", "Ovaj film mi treba sada", "Patinson je već poznat kao jedan od najboljih glumaca mlađe generacije, a ovo izgleda nevjerovatno", "Jedva čekam", samo su neki od komentara na mreži X.

Mickey 17 produciraju Offscreen, Plan B Entertainment i Kate Street Picture Company, a distribuira Warner Bros. Film će premijerno biti prikazan 28. januara sledeće godine u Južnoj Koreji, a u ostatku sveta biće prikazan 31. januara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 11:37