/ -JUTJUB
19/06/2024 u 13:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ostin Batler mijenja Džonija Depa u ulozi Džeka Speroua?

Holivudom su počele da kruže glasine da će Ostin Batler, poznat i kao novi holivudski "zlatni dečko", igrati glavnu ulogu u predstojećem rimejku "Pirata sa Kariba" na kojem radi Džeri Brukhajmer.

Mladi glumac, koji iza sebe ima jednu nominaciju za Oskara, u nedavnom intervjuu za ET osvrnuo se na glasine.

– Nisam to čuo. Obožavao sam "Pirate sa Kariba". Ovo me podsjetilo na djetinjstvo. U osnovnoj školi je trebalo da napravimo postere na kojima su bile stvari poput naših najdražih pjesama i najdražih glumaca. Ne sjećam se koji sam razred bio, verovatno treći ili četvrti, ali na poster sam stavio "Pirate" – otkrio je Batler, prenosi Deadline.

Iako je veliki obožavalac franšize, glumac je malo skeptičan oko rimejka.

– Teško ga je dostići jer su sve napravili tako savršeno. Svidjelo mi se šta je Džoni Dep uradio sa serijalom – objasnio je glumac.

Podsjetimo, Dep je glumio kapetana Džeka Speroua u prvih pet filmova koji su izlazili između 2003. i 2017. godine.

Brukhajmer je prošlog mjeseca potvrdio da Disneyplanira da snimi dva nova filma. Brukhajmerov ribot i jedan spin-off u kojem bi glumila Margo Robi. Producent je izjavio da bi voleo da ponovo vidi Depa u ulozi Džeka Speroua, navodi index.hr.

– To je ribut, ali da se ja pitam, on bi bio u njemu. Obožavam ga. On mi je dobar prijatelj. Odličan je umjetnik i ima jedinstven izgled. On je kreirao Džeka –rekao je Brukhajmer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 20:39