Maj u prestonici / -PLAKAT
04/04/2024 u 17:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Petodnevna proslava Dana nezavisnosti na Cetinju uz brojne domaće i muzičke zvijezde regiona

Maj u hiljadu boja

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju “Maj u hiljadu boja” koja će biti održana od 17. do 22. maja.

Tokom trajanja manifestacije nastupiće najveće regionalne muzičke zvijezde, Vlatko Stefanovski i Damir Urban (17. maj), Perper (18. maj), Adi Šoše (19. maj), saopšteno je iz Kancelarije za odnose sa javnošću Službe Gradonačelnika.

Noć uoči Dana nezavisnosti, publika na Cetinju će uživati uz zvuke crnogorske muzike koju će izvoditi Darko Martinović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović i Luka Radović.

Centralni događaj biće održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regionu Severina Vučković, saopštili su organizatori.

Zatim, 22. maj biće u znaku dječijih aktivnosti, folklora, horova i plesnih grupa.

- Građani i posjetioci Prijestonice će imati priliku da uživaju u raznovrsnom muzičkom, kulturnom i zabavnom programu, kao i u bogatom gastronomskom sadržaju. Cilj nam je da privučemo što više posjetilaca, a Cetinje postane centar pozitivnih dešavanja u Crnoj Gori i prepoznatljiva praznična destinacija u regionu - stoji u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 17:51