/ -JUTJUB
22/10/2024 u 13:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pobjednik Zvezda Granda iz 2016. godine Ibro Bublin predstavlja svoj prvi album

Pobjednik takmičenja Zvezde Granda iz 2016. godine Ibro Bublin predstavlja svoj prvi album koji nosi naziv "Moja diko", a objavio je prve četiri pjesme s ovog izdanja.

Drugi dio albuma donosi takođe četiri pjesme i bit će objavljen naknadno.

"Novim pjesmama želim da se bolje upoznamo, jer smatram da ovaj, za mene veliki korak u karijeri će nam to pružiti, uz vašu podršku koja nikada nije izostala, u koju nikada nisam sumnjao. Na ovom albumu, koji je prvijenac, nalazi se osam novih pjesama, koje će pratiti svih osam video spotova, a od danas možemo slušati prve četiri. Razni nemiri, lutanja, loši izbori, sve je stalo u ovaj album. Dugo sam tražio sebe, svoj mir, putokaz…", poručio je.

Prva pjesma s novog albuma koju je predstavio je upravo ona po kojoj je album dobio ime, a kazao je kako je odlučio da nju objavi prvu jer nosi posebnu emociju. Kazao je i kako s albumom želi novi početak: "To je moja iskrena želja. Moj trud, fokus i predanost da sve bude kako sam zamislio želim da upravo osjetite kroz pjesme. Neka govore umjesto mene. Moja ljubav prema muzici jača je nego ikad. Svaki stih sam otpjevao srcem i dušom. Podrška mojih divnih prijatelja i porodice mi je oduvijek bila važna. Još jednom su pokazali da su dio mene, a ja dio njih. Hvala svim saradnicima koji su iskreno i predano radili, dali mi dodatnu snagu da još jače zavolim svaki napisani stih. Dragi moji, istinski se radujem svemu što dolazi. Ne postoji toliko dovoljno riječi da vam se zahvalim na svemu, a znajte da zahvalan jesam".

"Zadovoljstvo je bilo stvarati magiju sa dragim ljudima iz cijelog tima, koju sada zajedno dijelimo", poručio je Bublin.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. oktobar 2024 13:42