/ -JUTJUB
15/08/2024 u 10:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pokrenuta istraga protiv Keti Peri zbog novog spota

Američka pjevačica Keti Peri snimila je novi spot za pjesmu "Lifetimes" na ostrvima Ibica i Formentera, jednom od ekološki najvrednijih područja španskih Balearskih ostrva.

U saopštenju za javnost, Odjeljenje za životnu sredinu regionalne vlade Baleara saopštilo je da producentska kuća nije tražila neophodno odobrenje za snimanje muzičkog spota, navodi El Pais.

U novom video-snimku vidi se kako pjevačica pleše na različitim lokacijama, uključujući urbana područja, noćni klub, ali i u prirodnom okruženju, uključujući sistem dina ostrva Espalmador, unutar područja omeđenog užadima, koji ukazuju na to da je prolaz zabranjen.

Odjeljenje za zaštitu životne sredine saopštilo je da te radnje ne predstavljaju "zločin u vezi sa životnom sredinom", već povredu, jer snimanje fotografija ili video zapisa "može biti dozvoljeno" na zahtjev.

Pored čuvene plaže Ses Illetes u Formenteri, dine Espalmadore čine najbolje očuvani sistem dina na Balearskim ostrvima i imaju veliku ekološku vrijednost, navodi regionalna vlada Baleara na svom turističkom sajtu.

S‘Espalmador je privatno ostrvo koje se nalazi sjeverno od Formentere i dio je parka prirode Ses Salines de Ibica i Formentere od 1980. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 23:03