Prija među Podgoričanima / - S: BOLJEVIć
19/04/2024 u 21:54 h
Sanda RakočevićSanda Rakočević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Prija ugostila Baneta Mojićevića: Zamirisali Jorgovani, ali i Stara ljubav iz djetinjstva

Hitom "Od istoka do zapada" ispunila Sportski centra Moraču

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović počela je prvi od dva koncerta u Podgorici. Iako je koncert kasnio više od sat vremena publika je strpljivo dočekala pjevačicu i odmah sa njom u glas zapjevala "Od  istoka do zapada".

image

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Podgorici

- S. BOLJEVIć

Euforija pred Prijine koncerte se osjećala cijelog popodneva u našem glavnom gradu. Od ranih popodnevnih časova publika je pristizala ispred Sportskog Centra, pjevušila omiljene hitove, ali i stajala u redu kako bi što prije stigla do bine i iz prvih redova uživala u Prijinom spektaklu.

U Sportskom centru ekipa Dana je snimila Baneta Mojićevića. Pjevač je uz ovacije pozdravljen i time razotkriven kao prvi Prijin gost.

Najavila ga je kao pjevača uz kojeg je odrastala. Zajedno su otpjevali Jorgovane, a potom je on po Prijinoj želji otpjevao pjesmu Stara ljubav, koja je podsjeća na djetinjstvo.

image

Bane Mojićević u SC Morača

- DAN

Stara ljubav je naišla na fenomenalan prijem kod podgoričke publike, pa im je Prija poručila da su "najbolja publika dosad". Zajedno su otpjevali Devet života, uz upaljene bliceve telefona.

Nakon Beograda, Sarajeva, Zagreba, Niša, i brojnih centara u bivšoj JUgoslaviji Prija je u nekim gradovima imala i po nekolike reprize svojih koncerata.

Ovoga puta nije ni Podgorica razočarala, pa će prija i sjutra uveče pjevati Podgoričanima.

image

Publika s nestrpljenjem dočekala pjevačicu

- S. BOLJEVIć

A njena koncertna turneja stiže i u Sloveniju! Popularna Prija  će nakon Crne Gore, 10. maja popisati i SLoveniju, jer će nastupiti u čuvenoj dvorani “Stožice” u Ljubljani.

Na taj način će kompletirati gotovo cijelu bivšu Jugoslaviju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 03:01