Dzoni dep / - EPA
10/07/2024 u 11:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Privatni detektiv napisao knjigu o Džoniju Depu

Nekadašnji privatni detektiv Pol Baresi nedavno je objavio knjigu "Johnny Depp’s Accidental Fixer" u kojoj je otkrio detalje intervjua.

Nekadašnji privatni istražitelj Pol Baresi nedavno je objavio knjigu "Johnny Depp’s Accidental Fixer" u kojoj je otkrio detalje intervjua.

Naime, obavio je razgovore sa oko stotinak ljudi koji su srčano branili holivudskog glumca od optužbi njegove bivše supruge Amber Herd.

Baresi je bio angažovan od strane pravnog tima Amber Herd da iskopa potencijalne prljave tajne koje je skrivao Dep, ali je umjesto toga naišao na veliko iznenađenje.

Baresi ističe da je bio zapanjen količinom nepokolebljive podrške glumcu i to u jeku uznemirujućih optužbi Amber Herd za zlostavljanje.

I dok je pravni tim slavne plavuše očekivao da će istražitelj donijeti pregršt škakljivih informacija koje bi mogle da im posluže kao oružje na suđenju, on je ustanovio da Džoni Dep nema neprijatelje ili one koji ga doživljavaju kao "lošeg momka".

Pol kaže da je većina saradnika, poznanika i prijatelja Depa opisala kao "džentlmena".

Oni su takođe tvrdili da glumac zapravo gaji duboko "poštovanje i obožavanje" prema svim ženama, za razliku od Amberinih tvrdnji da je psihički i fizički zlostavljao.

Baresija je pravni tim Herdove prvi put angažovao u julu 2019, kako bi došao do potencijalno korisnih saznanja uoči oba suđenja za klevetu u SAD i Velikoj Britaniji.

On je napomenuo da je bio riješen da krene po "jasnu istinu o Depu", čak i ako njegova otkrića nisu bila ono što su advokati američke glumice željeli.

Baresi je akcentovao da je dobio instrukcije da se "udubi u život i istoriju Džonija Depa i da otkrije dokaze o njegovom navodnom zlostavljanju žena". No, kada je počeo da razgovara sa ljudima koji su bliski sa glumcem ili su nekada imali kontakt sa njim, naišao je na nevjerovatnu pozitvnu sliku o njemu.

Baresi je na kraju istrage bio zadivljen Depovim likom i djelom i zaključio je da osjeća "duboku empatiju prema njegovim borbama i trijumfima".

Džoni Dep glumi Sotonu, a Džef Bridžis Boga u novom filmu Terija Gilijama

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. jul 2024 12:31