Marija Šerifović donijela ljubav u Podgoricu / -DAN
06/04/2024 u 22:43 h
Sanda RakočevićSanda Rakočević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Puna Bemax arena pjeva uglas sa Marijom Šerifović: Došla ljubav, uzvraća Podgorica

Kako koncert odmiče dolaze sve poznatije i veće hitčine i ključaju emocije

Ljubav je stigla u Podgoricu. Na koncertu Marije Šerifović večeras je na posluženju red ljubavi, red pjesama, red emocija, red hitova. "O meni ne sudi" je prvi hit kojim je otvorila koncert prvi put nastupajući u dvorani u našem gradu.

- Dobro veče Podgorice! Kako ste? Kako se živi u Podgrodici? Hoćete li prije nas u EU? - pozdravila je Marija prepunu Bemax arenu.

Kako je objasnila kad god je dolazila u Montenegro osjećala se kao kod kuće.

-Hvala što ste došli, hvala što ova ljubav traje. Ima tu neka sličnost između nas - drčni  ste i bezobrazni kao i ja - kazala je Šerifović.

image

Marija Šerifvoć donijela ljubav u Podgoricu

-DAN

A samo ona može tako "bezobrazno" da se usudi da nas ovako "drsko" opčinjava punih 20 godina, svojim glasom hipnotiše, a talentom čini pokornim fanovima. To je, kako je kazala na početku koncerta, njena zajednička crta  s ovdašnjom publikom, što je publika pozdravila ovacijama, aplauzima i vriskom odobravanja.

U Podgorici kao kod kuće pustila je glas i počastila nas numerama sa novog albuma. Nije mnogo trebalo publici da nauči pjesme i prate Mariju iz stiha u stih, punim glasom.

image

Danijel Alibabić prvi gost u Podgorici

-SKRINšOT/INSTAGRAM

Prvi gost na koncertu bio je Dabijel Alibabić koji je zamijenio Matiju Cveka u duetu "Pola sunca". Potom je Marija nastavila da ređa velike hitove: Sama i nervozna, Greh, Bol do ludila, Molitva, Pamatna i luda....

Kako koncert odmiče dolaze sve poznatije i veće hitčine, ključaju emocije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:22