/ -PROMO
15/08/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Quavo i Leni Kravic objavili singl "Fly"

Posle nedavnog uspjeha "Tough", hit saradnje s Lanom Del Rej, za Grammy nominov Quavo predstavlja phesmu "Fly".

Ovaj singl osvježenje je kultne pjesme Lenija Kravica iz 1998. godine, sada obogaćene Quavovim prepoznatljivim stilom i melodijom. Quavo-vi stihovi, "Flyest in the room, who Flyer than you?/Flyest in the room, you just past the moon?" savršeno su upotpunjeni Kravicovim vokalima koji obogaćuju pesmu naelektrisanom energijom.

Video u režiji Džejka Nava prikazuje Quava i Kravica, dinamičan duo čija je sinergija gotovo opipljiva. Saradnja Quava i Kravica prizašla je iz trenutka na BMC (The Black Music Collective) dodjelama nagrada kada je upravo Quavo odao počast Leniju.

Kravic, četvorostruki dobitnik Grammy nagrada i jedan od najistaknutijih rock muzičara našeg vremena, nastavlja da pomjera granice u muzičkoj industriji najnovijim albumom "Blue Electric Light", objavljenim ranije ove godine, koji hvala i kritika i publika.

Ranije ovog mjeseca, Quavo je objavio "Tough", pop hit s Lanom Del Rej. Pjesma na kojoj i Lana i Quavo istražuju nove muzičke teritorije sjajno je prihvaćena i trenutno se čvrsto drži na 61. mjestu Billboard Hot 100 top liste.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 22:05