/ -JUTJUB/SKRINSOT
04/04/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rada Sarić se vraća na muzičku scenu

U saradnji sa Aleksandrom Sofronijevićem, Rada je snimila pjesmu "Svetlo"

Radi Sarić koja je svojevremeno, kako zbog glasa tako i zbog izgleda, bila veoma zapažena u "Zvezdama Granda", predviđali su blistavu karijeru, ali je porodica za nju tada bila prioritet.

Ona se, naime, prije sedam godina udala za Milana Čolovića, inače sina čuvenog pjevača Tomislava Čolovića, a u srećnom braku rodila je dvoje djece. S obzirom na to da je njen privatni život potpuno sređen, sada je riješila da se vrati na estradu, a u tome joj pomaže suprug, ali i kum –  najpopularniji harmonikaš Aleksandar Sofronijević. U saradnji sa njima,  Rada je snimila pjesmu "Svetlo".

- To je pjesma koju sam čekala godinama. Željela sam lijepu i pozitivnu priču, kakvu i živim, u moru nesrećnih ljubavi. Mislim da nam ovakvih pjesama fali. Ja se jako radujem povratku, posebno jer imam dobru pjesmu da ponudim ljudima. Najviše me raduje što imam punu podršku svog supruga Milana Čolovića, koji je i sam u muzici, i njegovo mišljenje mi zaista mnogo znači. Pjesmu je pisala dugogodišnja prijateljica Mira Mijatović, a aranžman je radio naš kum Aleksandar Sofronijević. Snimali smo u njegovom studiju AS STUDIOTON i zaista uživali jer je od početka pjesma rađena sa puno ljubavi i podrške. Radujem se reakcijama i nestrpljivo ih čekam- rekla je Rada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:04