/ -PROMO
20/08/2024 u 14:21 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Random objavio novu pjesmu „Oldtajmer"

Podgorički reper Marko Lubarda poznatiji kao Random, u saradnji sa Knowere2Run producentskim timom, je objavio novi singl pod nazivom "Oldtajmer".

U pitanju je song iz filma "Pontonovo srce" koji će premijenim prikazivanjem otvoriti ovogodišnji, 37. po redu Filmski festival u Herceg Novom.

Reditelj filma "Pontonovo srce" je Senad Šahmanović, dok scenario potpisuje Antonio Gabelić, a u glavnim ulogama se pojavljuju: Marija Labudović, Marko Janketić i Rade Šerbedžija.

Sinopsis filma Pontonovo srce: Muškarac pomalo asocijalnog ponašanja, i specifično grubog i bezobraznog stila ophođenja sa svojim klijentima se zaljubi. I to u potpuno krivu osobu, koja mu je, uz to, još i klijent. Problem je što je on baraba koja drži auto otpad na periferiji, a ona je mlada glumica u usponu, pune su je novine, jumbo plakati i završila je dva faksa. Njih dvoje se nikad ne bi trebali ni sresti. Međutim, stari automobil, koji mladoj glumici ostaje kao uspomena od dede ih potpuno zbliži. Nakon prvotnog odbijanja, on je jedini tip u gradu koji taj stari oldtimer može posložiti. A ona je jedina zbog koje on shvaća da automobili možda i ne moraju baš biti centar svijeta. Fuzija ta dva svijeta otvara neke nove perspektive.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 11:43