/ -TIKTOK
15/08/2024 u 11:06 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sara Zinaić i Edita Aradinović objavile duetsku pjesmu

Bivša finalistkinja druge sezone IDJShow-a Sara Zinaić i popularna pjevačica Edita Aradinovićizbacile su novi hit pod nazivom "Baile de Gusle" koji je već osvojio srca fanova.

Naime, prije nešto više od dvije nedjelje Sara je najavila izlazak nove pjesme, a ubrzo su fanovi saznali da će to biti duet sa Editom, pa od tog momenta komentari na društvenim mrežama u kojima su fanovi pisali koliko su nestrpljivi da čuju novu pjesmu, nisu prestajali da se nižu.

Sada je nova pjesma koja nosi naziv "Baile de Gusle" na svim platformama, a fanovi ne prestaju da komentarišu pjesmu koja prijeti da postane pravi hit ljetnje sezone.

"Sarin dio 10/10. Editina boja glasa milion dolara", "Obilježile kraj leta", "Rasturile ste preljepote, obožavam vas. Pjesma je kidanje, ovaj duet je definitivno nešto što nam je trebalo", "Top pjesma", "Samo tako nastavite", "Najbolja stvar nakon završetka 2. sezone", "Pjesma kida, svaka čast", bili su samo neki od mnogobrojnih pohvala koje su se pronašle ispod nove pjesme.

Podsetimo se, Sara je bila jedan od favorita druge sezone IDJShowa, a njena pjesma "Lolipop" ubrzo nakon objavljivanja je ušla u trending i osvojila srca publike. Iako je ona i od ranije bila poznata na Tiktoku, zahvaljujući svojoj pjesmi "Udes" koja je postala viralna, tokom učešća u takmičenju njena popularnost se samo povećala.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 06:48