/ Extra FM/Gordan Svilar
14/09/2024 u 13:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sergej Ćetković priprema četiri koncerta u Lisinskom

Tu su se dogodili neki od najvažnijih trenutaka moje karijere, kazao je pjevač

Jedan od najomiljenijih kantautora regionalne muzičke scene, Sergej Ćetković, održaće čak četiri uzastopna koncerta u zagrebačkoj dvorani "Vatroslav Lisinski", 21., 22., 23. i 24. Oktobra. Publici je obećao nezaboravne večeri ispunjene muzikom, emocijama i jedinstvenom atmosferom koja je postala zaštitni znak njegovih nastupa. Gostujući na Extra FM-u, omiljeni pjevač Sergej Ćetković izrazio je zahvalnost svojoj vjernoj publici u Zagrebu i otkrio da Lisinski zauzima posebno mjesto u njegovom srcu.

- Ne znam kako da opišem svoju povezanost s Lisinskim i zagrebačkom publikom. Ovaj grad i ova dvorana za mene su posebni. Tu su se dogodili neki od najvažnijih trenutaka moje karijere. Publika u Zagrebu ima nevjerovatnu energiju. Siguran sam da će i ove četiri večeri biti nezaboravne - kazao je Ćetković.

Osim što je najavio raznoliki repertoar, koji će uključivati njegove najveće hitove poput "Pogledi u tami" i "Još volim te", Sergej je istaknuo da će izvoditi i pjesme s novog albuma "Kofer", kojeg je publika s nestrpljenjem iščekivala. Uz to, spomenuo je i goste iznenađenja, no, kako kaže, "ako otkrijem ko su, više neće biti iznenađenje".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 18:39