/ -EPA EFE
04/09/2024 u 10:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Silvester Stalone radi na scenariju za novu seriju

Silvester Stalone gostovao je u podkastu "Inspire Me", tokom kojeg je otkrio da trenutno radi na scenariju za televizijsku seriju koja će biti prednastavak Rokija.

Prednastavak Rokija najavljen je prije pet godina, ali Stalone je tek nedavno počeo da piše scenario koji će prikazati Rokija u tinejdžerskim danima. Tokom intervjua, otkrio je da je već napisao nekoliko stranica scenarija i da će serija biti slična jednom Diznijevom klasiku.

"Prednastavak Rokija mi je jako blizak i drag. Napisao sam nekoliko stranica i imam osjećaj kao da se scenario piše sam od sebe. Videćemo petnaestogodišnju Adrian, sedamnaestogodišnjeg Rokija i Paulija kako se sele u novi kvart. Roki je tipični zločesti dečko. Priča je slična Dami i skitnici, ali sa stvarnim ljudima. Biće divna", izjavio je Stalone.

Kako navodi Screen Rant, ako Stalone završi scenario ove godine, televizijsku seriju o mladom Rokiju možemo očekivati najranije 2026. godine.

Uz prednastavak, franšiza Roki dobiće još jedan film. Nakon uspjeha spin-ofa Krid III, koji je imao premijeru u martu 2023. godine, studio MGM je u novembru prošle godine otkrio da radi i na filmu Krid IV, koji će nastaviti priču o bokseru Adonisu "Doniju" Kridu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 22:00