/ -X
09/02/2024 u 10:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sin slavnog glumca Kilijana Marfija krenuo očevim stopama

Donedavno skrivan od očiju zainteresovanih medija 16-godišnji Aran je oca pratio na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa

Aran Marfi, sin irskog glumca Kilijana Marfija, krenuo je očevim glumačkim stopama. Donedavno skrivan od očiju zainteresiranih medija 16-godišnji Aran je oca pratio na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa te uživo pratio veliki uspjeh oca koji je prvi put osvojio prestižnu nagradu za svoju ulogu u filmu Oppenheimer. Čini se da je holivudsko blještavilo oduševilo mladog Arana koji će uskoro debitovati u svojoj prvoj filmskoj ulozi. Aran će glumiti u filmu Taike Vaititija (Waititi) "Klara and The Sun", adaptaciji bestselera New York Timesa Kazua Ishigura, britanskog pisca japanskog porijekla i dobitnika Nobelove nagrade za književnost. Mladi glumac utjeloviće lika po imenu Rik (Rick), a ostatak glumačke ekipe čine Džena Ortega (Jenna) i Ejmi Adams (Amy).

Klara i sunce prati Klaru, umjetnu prijateljicu osmišljenu da spriječi usamljenost. Klaru kupuje majka i tinejdžerka Džozi, koja obožava svoju novu robotsku družicu, ali boluje od misteriozne bolesti. Adaptaciju scenarija potpisuje Dahvi Valer (Waller), a film je priča o Klarinoj potrazi da spasi Džozi i one koji je vole od slomljenog srca i kako u tom procesu Klara uči snagu ljudske ljubavi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:26