laura Pauzini stiže u BG / -VIZUAL
27/02/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slavna italijanska kantautorka Laura Pauzini nastupiće prvi put u Srbiji, u Štark Areni

Beogradska publika slavnu umjetnicu dočekaće u decembru

Nakon što je rasprodala sve glavne arene širom Evrope, Laura Pauzini je, usled ogromnog interesovanja koje i dalje vlada za njene koncerte, danas najavila nove datume svoje uspješne Svjetske turneje 2023/2024, dok trenutno nastupa u Latinskoj Americi. Treću etapu turneje započela je rasprodatim koncertima u Čileu, a 18. decembra nastupiće u Beogradu, u Štark Areni!

Laura je jedna je od najuspješnijih italijanskih izvođača ikada, a beogradska publika po prvi put imaće priliku da uživo vidi slavnu kantautorku krajem godine. Osim impresivnih vokalnih sposobnosti, Laura je poznata po tome što snima muziku na čak pet jezika, a najpoznatija je po hitovima kao što su La Solitudine, Viveme, En Cambio No, kao i mnogim drugim izvedbama tokom njene sedmnaestogodišnje karijere.

Iako je više od 170 hiljada fanova već prisustvovalo njenim rasprodatim koncertima, Laura je za Dan zaljubljenih najavila nove nastupe u Evropi, kada je na svojim društvenim mrežama objavila sledeću poruku: "Moj poklon za Dan zaljubljenih: turneja će se nastaviti sledeće zime, krajem ove godine. Vratiću se u Evropu da ponovno budem s vama".

Laura je ispunila obećanje, a danas je najavila datume. Na turneji koju započinje u prestižnom O2 Shepherd‘s Bush u Londonu, našla se i srpska prestonica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 10:02