/ -EPA EFE
30/07/2024 u 12:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stiven Spilberg radi na novom filmu o NLO

Stiven Spilberg trenutno radi na novom naučno-fantastičnom filmu za studio Universal Pictures, a sada je poznato ko bi u njemu trebalo da igra glavne uloge.

Kako navodi časopis Empire, Džoš O‘Konor i Emili Blant trenutno su u pregovorima za misteriozni film, koji će imati premijeru u maju 2026. godine.

Detalji priče još uvijek nisu poznati javnosti, ali riječ je o filmu o neidentifikovanom letećem objektu. Navodno će se film zvati The Dish.

Scenario piše David Koep, koji je sa Spilbergom radio na Parku iz doba Jure. Film producira Kristi Makoko Kriger, Spilbergova dugogodišnja saradnica koja je prije nekoliko godina producirala njegove filmove "Fabelmanovi" i "Priča sa zapadne strane". Emili Blant je ove godine glumila u filmovima The Fall Guy i IF, a trenutno radi na biografskom filmu Benija Safdija nazvanom "The Smashing Machine", u kojem glavnu ulogu igra Dvejn Džonson. Džoš O‘Konor trenutno je tražen zbog odlične izvedbe u sportskoj romantičnoj drami Challengers, u kojoj je glumio uz Zendaju i Majka Fista. Mladi glumac trenutno radi na novom nastavku serijala Knives Out.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 08:52