/ -EPA EFE
29/03/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stiže novi film Jorgosa Lantimosa: Ema Stoun opet u glavnoj ulozi

Pored nje, glumačku postavu će ponovo činiti i Vilem Dafo i Margaret Kvoli. U filmu će igrati i Džesi Plemons, Hanter Šafer, Hong Čau, Mamoudou Atie i drugi

Izašao je prvi tizer za novi film grčkog reditelja Jorgosa Lantimosa, "Kinds of Kindness", čija je premijera najavljena za 21. jun. Nakon što je za ulogu Bele Bakster u poslednjem Lantimosovom filmu "Jadna stvorenja" dobila Oskara za najbolju glumicu, Ema Stoun će se ponovo naći u glavnoj ulozi.

Pored nje, glumačku postavu će ponovo činiti i Vilem Dafo i Margaret Kvoli. U filmu će igrati i Džesi Plemons, Hanter Šafer, Hong Čau, Mamoudou Atie i drugi.

"Divno je ponovo raditi sa Emom. Toliko je lakše imati nekoga ko ti toliko vjeruje i kome ti toliko vjeruješ", rekao je Lantimos za Gardijan o projektu.

Radnja filma dešava se u Nju Orleansu, a kako reditelj otkriva, ima tri različite priče.

"Zaista je bilo skoro kao da snimam tri filma. Sve je snimljeno i počeli smo da montiramo", rekao je Jorgos, prenosi Varajeti.

Reditelj u novom filmu istražuje vrste okrutnosti, a sudeći prema tizeru, očekuje nas još jedno neobično ostvarenje u poznatom Lantimosovom maniru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:33