Sem Mendes snima 4 filma o Bitlsima / - WIKIPEDIA
07/06/2024 u 21:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Svaki član Bitlsa imaće svoj film: Poznato koja četiri glumca će igrati legendarne "bube"

Poznati reditelj Sem Mendes snimiće četiri filma o Bitlsima, a kako prenose svjetski mediji, izabrani su i glumci koji će igrati poznatu četvorku.

Biografski filmovi će biti ispričani iz ugla svakog člana benda i ukrštaće se da bi "ispričali priču o najvećem bendu u istoriji".

Pol Meskal će igrati Pola Makartnija, Džona Lenona Haris Dikinson, Beri Kogan Ringa Stara, a Čarli Rou Džordža Harisona.

image

Haris Dikinson

- SKRINšOT/X

Haris Dikinson

Haris Dikinson proslavio se ulogom seriji "Trust". Nakon nje glumio je u filmovima "Maleficent: Mistress of Evil", "The King’s Man", "Where the Crawdads Sing" i "The Iron Claw".

Mladi glumac uskoro će se pojaviti u erotskom trileru "Babygirl", u kojem igra jednu od glavnih uloga uz Nikol Kidman.

image

Paul meskal

- PAUL MESKAL

Pol Meskal

Pol Meskal je trenutno jedan od najtraženijih mladih glumaca u Holivudu. On sa 28 godina iza sebe već ima jednu nominaciju za Oskara.

Proslavio se ulogom u seriji "Normal People", za koju je dobio nagradu BAFTA. Neki od najznačajnijih filmova u njegovoj karijeri su "Aftersun" i "All of Us Strangers". Ove godine gledaćemo ga u nastavku kultnog filma "Gladijator".

image

Barry Keoghan

- SKRINšOT

Beri Kogan

Kao i Meskal, Kogan je još jedna zvijezda u usponu. Irski glumac iza sebe ima dvije nominacije za Zlatni globus i jednu za Oskara.

Glumio je u filmovima "Dunkirk", "The Killing of a Sacred Deer", "Eternals" i "The Banshees of Inisherin", koji mu je donio nagradu 

image

Čarli Rou

- THE BOOKSELER

Čarli Rou

Engleski glumac Čarli Rou počeo je da glumi kada je imao samo šest godina.

Kao dijete pojavio se u filmovima "Never Let Me Go" i "The Golden Compass" i u seriji "Neverland". Prije pet godina igrao je sporednu ulogu u biografskom filmu "Rocketman".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 10:30