Tamara Vujačić u finalu TV šoua Pevaj sa mnom / -INSTAGRAM/TAMARA_ VUJAčIć
11/04/2024 u 16:29 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tamara Vujačić u finalu TV šoua "Pevaj sa mnom": Zbog nje žiri napravio presedan

"Legalan" hit za lagan prolazak

Podgoričanka Tamara Vujačić prošla je u finale takmičarskog šoua "Pevaj sa mnom". U trećoj epizodi šou programa regionalne muzičke zvijezde, Sloba Radanovića, "Pevaj sa mnom", predstavilo se deset takmičarki za koje je trebalo da bude samo pet mjesta u finalu. Žiri koji pored Sloba čine Darko Lazić i Marko Drežnjak sinoć je napravio presedan jer prosto nisu mogli odabrati između naše predstavnice i njene rivalke iz duela Teodore Šćepanović.

Za prvo mjesto i glavnu nagradu, duet sa Radanovićem, tako će se naredne srijede takmičiti šet umjesto pet djevojaka i to: Vanja Knežević, Anđela Đurđević, Nađa Paunović, Đina Konatar, Teodora Šćepanović i Tamara Vujačić.

Naša talentovana pjevačica je za Dan portl otkrila da je nakon sinoćnjeg nastupa osjećaj predivan, ali da je to samo dodatni vjetar u leđa koji će potisnuti njen maksimum u finalu..

- Prezadovoljna sam jer sve ide najboljim tokom - kaže Tamara koja je sinoć ponovo zablistala u kreaciji Lazara Ilića i uz pjesmu Hurricane,  Legalan hit tamara je došla lagano do finala.

Za finalnu emisiju već ima ideju šta će i kako pred žiri.

- Za finale pripremam nešto sasvim drugačije od prve dvije pjesme, i iskreno se nadam da će se svima dopasti - ističe Tamara.

Saradnja sa Lazarom Ilićem se nastavlja.

- Tako je Lazar Ilić, uvijek kažem naš, a svjetski, učini da svaki put izgledam magično - iskrena je pjevačica.

Kada je izbor pjesama u pitanju Tamara takođe bira provjereni tim. S obzirom na to d aje ponikla u školi pjevanja D Moll, njen i dalje čvrst oslonac je njen prvi mentor.

- Što se tiče izbora pjesama, uvijek se konsultujem sa mojim mentorom i prijateljem Danijelom Alibabićem. Cijenim njegov rad i iskustvo i vjerujem da uvijek ima dobar savjet za mene! I zaista sam i njemu i kao Lazaru beskrajno zahvalna - zaključuje Tamara Vujačić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 05:57