Tea Tairović novi album / -SKRINšOT/INSTAGRAM
08/04/2024 u 21:04 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tea Tairović pomjerila datum izlaska novog albuma: Evo koju je promjenu još uradila

"...Pazi prste PEC, sa mnom ljubav biće stres..."

Poznato je da Tea Tairović ne odustaje od svog muzičkog pravca. Ranije je  je otkrila da novi album stiže u aprilu, i da na njemu sarađuje sa kompozitorom Draganom Brajovićem Brajom.

– Braja mi je na novom albumu dao jednu notu koju ja do sada nisam imala. Već imam obrise tog albuma i to će isto biti Tea Tairović, ali mnogo zrelija – najavila je ona.

Ono što je mnoge oduševilo jeste saznanje da će Tea na svom albumu otpjevati i pjesme koje su bile pisane za Luisa, ali njegova smrt spriječila je da dospiju u javnost.

Kako je tada otkrila, album se neće zvati "Zlato", moguće da će biti "Ime mi je ljubav".

Međutim, Tea je sada otkrila par novina i saopštila šta je promijenila. Pomjerila je datum izlaska albuma, ali je definitivno album dobio svoje ime, a to je Tea.

- Treći studijski abum će se zvati Tea, po istoimenoj pjesmi. Pjesma "Ime mi je ljubav" jedna od najljepših balada  koju sam snimila, će se naravno naći na albumu - napisala je Tea na svom instagramu i potom otkrila stihove nekih pjesama.

"Kad me opet prodaš i zgaziš, ostavi mi sebe ko bakšiš", "Ostavi me da umren od bola i alkohola, napustite brod na vreme - Titanik je već na pola", "Pazi prste PEC, sa mnom ljubav biće stres", "Bolesno te volim znaj, al eto bolest ne bira", "Zbogom, ljubavi, govorim zadnji put"...

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 01:12