/ -PROMO
13/09/2024 u 14:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

The Frajle se vraćaju u Lisinski 19. marta 2025.

Nakon dirljivih trenutaka i euforije koja ih je pratila na posljednjem emotivnom koncertu ovog proljeća u Zagrebu, popularne Novosađanke Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, poznate kao The Frajle, ponovno se vraćaju u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

S ponosom objavljuju datum novog koncerta - srijeda, 19. marta 2025. godine. Na krilima ljubavi koju su upijale tokom proteklih mjeseci, slaveći petnaest godina karijere, ove ambasadorke dobre zabave ponovo dolaze svojoj vjernoj zagrebačkoj publici. U Lisinskom će opet raspjevati i rasplesati dvoranu u kojoj su, kroz protekle nastupe, stvorile najljepše uspomene.

Već je nadaleko poznato da se zagrebačka publika i The Frajle vole javno. I na ovom koncertu sprema se noć ispunjena plesom, pjesmom i iskrenim emocijama, što je njihov zaštitni znak. The Frajle svojim izvedbama, bilo da su to njihove pjesme ili obrade njima dragih izvođača, uvijek iznova osvajaju publiku. Njihov muzički potpis spaja pop zvuk, swing ritmove, panonsku melankoliju i žensku duhovitost, a magični višeglasni aranžmani i originalne interpretacije prožeti su velikom dozom iskrenosti i ljubavi prema muzici i ljudima. Dodajte tome njihovu dozu ludosti i opuštenosti – i već imate formulu za zarazno pozitivnu energiju koja je gotovo opipljiva na svakom koncertu. Nije ni čudo što se za njihove nastupe u zagrebačkom "hramu muzike" uvijek traži karta više.

"Što reći Zagrebu, našem drugom domu, a ne ponavljati se? Što reći svim tim divnim ljudima koji nas prate godinama i zbog čije ljubavi postojimo? Svaki novi koncert, a posebno u Lisinskom, za nas je izazov - kako biti bolje, veselije i energičnije. Naše srce je puno zahvalnosti, i upravo zbog vas smo jače nego ikad. Pripreme su već započele, planovi su u punom jeku i nadamo se da će ovaj koncert u martu biti dokaz jedne epohe ljubavi – vas kao publike i nas, djevojaka koje kroz život kroče pjesmom", poručuju srećne i uzbuđene Nevena, Jelena i Nataša pred novi zagrebački koncert.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 15:44