Aca Lukas i Mira Škorić spremili duet / - SKRINšOT/INSTAGRAM/ALEKSANDARVUKSANOVICOFFICIAL
22/10/2024 u 18:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uskoro „Stravično“: Aca Lukas filmskim potezom sve iznenadio

Pjevač Aca Lukas održaće koncert u Centru Sava, iste večeri kada će premijerno biti prikazan i film "Stravično", drugi dio trilogije "Kafana na Balkanu".

Film „Pokidan“ premijerno je prikazan u Beogradskoj Areni prošle godine i postigao je veliki uspjeh, a 19. novembra 2024. u Centru Sava će biti prikazan i film „Stravično“.

Aca Lukas i Mira Škorić snimaju duet

Na Lukasovom novom albumu naćiće se duet i sa Mirom Škorić.

- Mira i ja smo imali duet na početku karijere ‘Vrati nam se druže moj’ koji se sluša i dan danas. Mira je najbolja pjevačica na ovim prostorima po svojim glasovnim mogućnostima i načinu pevanja uz naravno, Anu Bekutu i Snežanu Đurišić. Mira je nenormalno dobra pjevačica i moja velika drugarica. Zapostavila je malo karijeru zbog privatnih stvari, ali njene pjesme se i danas slušaju - rekao je Lukas.

Svjetska premijera filma „Pokidan" i spektakularan koncert Aca Lukasa

Što se tiče filma pjevač kaže da će ga i on prvi put odgledati na premijeri.

- Znam da je film sjajan, kao i muzika u njemu, tu je i jedna pjesma koju sam napisao kao baš mlad i nikad je nisam snimio, zove se ‘Preko vjetrova’. Prije nekoliko godina sam uradio aranžman i otpjevao je i onda smo riješili da je ubacimo u film, napravili smo nešto što se nije dugo pojavilo na ovim prostorima - zaključio je Lukas, prenose Novosti.

Nakon premijere u Beogradu, film će premijerno biti prikazan i 23. novembra u Ljubljani, kada će Lukas takođe održati i koncert u Areni Stožice, dok se poslednji dio trilogije očekuje sledeće godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. oktobar 2024 18:15