Vesna Trivalić u seriji Koža / -RTS
01/02/2024 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vesna Trivalić u ulozi Natalije u "Koži": Zaključane uspomene i jedna tajna

Tetka donosi neočekivani preokret u priči

Serija "koža" iz vikenda u vikend niže pozitivne ocjene TV kritičara i gledalaca. Ono što odmah upada u oči je izuzetna glumačka ekipa serije. Do sada smo, pored Kolje Pejakovića, koji je i autor scenarija, vidjeli Nebojšu Dugalića, Natašu Ninković, Ljubomira Bandovića, Bodu Ninkovića, Jovu Maksića...

U daljem toku serije, ključnu ulogu imaće Natalija, tetka glavnog junaka Slobodana Miloševića koju tumači  proslavljena glumica Vesna Trivalić. Ona se iznenada pojavljuje i donosi neočekivani preokret u priči, mnoge tajne počinju da se otkrivaju, a svijet glavnog junaka kreće da se ruši.

- Natalija dolazi sa dvije torbe - jedna je u ruci, druga je u duši i u njoj su zaključane uspomene i jedna tajna! - kaže Vesna Trivalić o svojoj ulozi.

Kada evocira utiske sa snimanja serije, glumica je puna riječi hvale za reditelja, Sašu Hajdukovića.

- Očaravajuče je njegovo znanje, brzina kojom misli, brzina kojom sprovodi svoju ideju. Još je veća brzina kojom vodi glumce i ekipu, a sve je – u miru. Ako moram u tri riječi da ga opišem to je: tih, brižan, lider.

Kakve to mračne tajne potresaju junake serije, pogledajte u epizodama koje nose naziv "Zvijer" i "Haos" u subotu i nedelju od 20 h na RTS1.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:10