Nika Komadina izbacila Volim te zauvijek / -USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
13/03/2024 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Atraktivna zubarka izbacila novu pjesmu i spot: Nika Komadina u emotivnoj baladi

Nakon ove slijedi promocija pjesme za italijansko tržište

Atraktivna zubarka Nika Komadina predstavila je svoj novi muzički spot za pjesmu "Volim te zauvijek", ljubavnu baladu kojoj se potpuno emotivno predala čim je prvi put čula.

Nakon što je u decembru prošle godine u spotu za pjesmu "Jedino ljubav pokreće nas" neodoljivo podsjetila na kraljicu Khaleesi iz serije "Game of Thrones", 26-godišnja Riječanka se ovoga puta odlučila za nešto "vrelije" izdanje.

- Pjesma mi se svidjela čim sam je čula. Više sam se oslobodila i dala cijelu sebe. Pjevam puno, treniram, vodim užurban način života, što utiče na moju dobru liniju. Ko god me poznaje, zna koliko ne pazim na ishranu i nimalo se njom ne opterećujem. Smatram da je to najvažnije, jer je ionako sve u našim glavama - otkriva doktorica dentalne medicine koju već od ranije upoređuju s pjevačicom Jelenom Rozgom, a nakon ovoga spota mogli bi je uporediti s još jednom muzičkom divom.

- Već sam čula dosta komentara da ličim na Jelenu Rozgu koju jako volim i koja mi je prelijepa, pa mi to jako laska. Ninu Badrić takođe jako volim, još od malena. Najviše cijenim pjevačice koje se u potpunosti predaju dok pjevaju, a takva sam i ja. Kod mene nema ništa napola. Ili sve ili ništa - jasno ističe Nika, koja je tek stigla na scenu i ne misli da je tako brzo napusti.

Nekoliko pjesama trenutno čeka objavu, neke mora tek snimiti, ali najviše je raduje ona namijenjena italijanskom tržištu, koja će uskoro ugledati svjetlo dana. Za nju je specijalno napisao poznati italijanski pjevač Rodolfo Vitale, pa će ona predstaviti svestranu Niku u potpuno drugačijem svjetlu - rockerskom.

- Pjesma govori o nasilju nad ženama. Osim što želim ukazati na taj problem, voljela bih da inspirišem žene u toksičnim vezama da pronađu hrabrost te se maknu od loših partnera. Želim da budem glas žena koje su zaglavile u takvim odnosima - ranije je otkrila pjevačica koju ni studije na Stomatološkom fakultetu u Austriji nijesu odvojile od njenih dječjih ljubavi - mikrofona, pozornice i pjevanja.

- Puno radim u porodičnoj ordinaciji, a trenutno sam i na drugoj godini mastera iz hirurgije i implantologije, koji takođe pohađam u Austriji. Nemam puno vremena za druženja, ali to mi nije problem, jer je muzika za mene život. Stalno je slušam, uvijek mi se vrti neka pjesma u glavi, i razmišljam kako bih je ja otpjevala. Tako da mi je 24 sata dnevno premalo. Da imam još toliko sati u danu, učinila bih još više toga. Puna sam energije i spremna da preokrenem svijet da mogu - ističe plavokosa Riječanka, čije je srce u ovom trenutku slobodno jer joj to odgovara. Kako govori u nastavku, tako će i ostati dok je ne osvoji neko dovoljno hrabar i jak da je prihvati onakvu kakva jeste, kao "Alpha ženu".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:00