Marija Šerifović / - SKRINšOT/JUTJUB
13/09/2024 u 19:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Marija Šerifović spremila majci iznenađenje, Verica ronila suze za rođendan

Majka Marije Šerifović, Verica Šerifović proslavila je 12. septembra 61. rođendan, a tim povodom kćerka joj je priredila iznenađenje o kakvom nije ni sanjala.

Naime, Marija je održala koncert samo za Vericu, a kako je rekla dugo je razmišljala na koji način bi mogla da joj se oduži za sve što je ikada učinila za nju.

- Ajde Vera, imamo za tebe jedno veselje - rekla je Marija, dok Verica nije ni slutila šta joj se sprema.

- Je l’ si ti normalna? Kakvo veselje, bre?- šokirana je bila pjevačica.

Verica ni u najluđim snovima nije predosjetila da će Marija održati koncert tokom kojeg će pjevati samo mamine pjesme, a kako je rekla organizacija cijelog iznenađenja je dugo trajala.

- Vjerovatno tebi i dalje ništa nije jasno, ja svoje govore ne planiram. Verica je prošle godine slavila svoj 60. rođendan i nije htjela da slavi jer je čekala unuka i evo sad se približio i njen 61. rođendan, a ja razmišljam, ne mogu više da kupujem šerpe, lonce i kutlače. Pa sam došla na ideju da ovo uradim jer je Verica sada baba, više ne pjeva i ostavila je iza sebe nevjerovatno velike pjesme… Riješila sam da onoliko koliko mogu i koliko znam dam njenim pjesmama novi život - rekla je Marija.

Kako je otkrila to su pjesme koje je uglavnom komponovao otac njenog saradnika, a Veričin bivši suprug, Milorad Mića Nikolić.

- Te numere je on radio zajedno sa Vericom i ovo je trenutak da se Saši zahvalim jer da ga nije bilo ovo u startu ne bi postojalo ni kao ideja. Ljudi su rekli da im je jako teško bilo da ovo sviraju  - pojasnila je Marija.

Nakon Marijinog govora, Verica nije mogla da dođe k’ sebi, ne sluteći da je tek čeka rolerkoster emocija.

-Vi hoćete da umrem danas. Hoću neki alkohol, da se baba ubije da ide na ispiranje - nasmijala je Vera sve prisutne.

Marija je koncert otvorila numerom „Zar je svemu kraj“ iz davne 1991. godine, a njenoj majci su odmah krenule suze.

Iz minuta u minut, Veru su obuzimale emocije koje nije mogla da savlada, a u jednom momentu se uhvatila za glavu ne vjerujući šta se dešava.

Marija Šerifović na ljetovanju u Crnoj Gori sa sinom Mariom

-Bilo mi je zabavno da te gledam kako mijenjaš raspoloženja i emocije kroz koje živog čovjeka ove pjesme i vode, od neke nenormalne euforije do tuge, da presiječeš vene. Muzika tome i služi. Ovo je bio veliki izazov za mene jer je teško odabrati pjesme, Verica ih ima previše, za vječnost- istakla je pjevačica i objasnila kako je uspjela da sve održi u strogoj tajnosti.

-Teško je bilo da kažem Verici da dođe, a da ne provali. Rekla sam joj možda dođe kuma, pa malo da se podružimo, a ona meni kaže da ne dolazi u obzir jer će biti 45 stepeni. Vidiš da nije teško baba da izađeš iz spavaćice u kojoj živiš od kad si postala baba - kroz smijeh je ispričala Šerifovićeva.

image

Iznenađenje za Vericu

- SKRINšOT/JUTJUB

Na samom kraju emotivan govor održala je i Verica sve vreme brišući suze sa lica.

-Hvala tebi kćerko najviše i hvala Gospodu Bogu što mi je tebe podario. Neću da budem lažno skromna, ali to ako ti pjevaš, evo majka ti skida kapu za sve ono što sam ja 40 godina radila. I bez obzira što sam ti nekad dosadna i džangrizava, nadam se da prije nego što se budem ugasila da ću moći da kažem sebi da je vrijedelo, svog mog truda i svega onoga što je majka činila za tebe. Ti sada mnogo više činiš za mene- rekla je Verica.

Marija Šerifović krstila sina u tajnosti

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 20:07