Mile Kekin / -COVER
30/01/2024 u 19:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Mile Kekin objavio live album "Soundtrack za život"

Cjelokupan audio i video snimak izlazi bez vještačkih aroma i pojačivača ukusa iliti zvuka, baš onako kako je odsvirano i otpjevano, organski, live, bez semplova i ritam mašina

Live album je esencija Kekinove dugogodišnje karijere koju je zvukom i slikom snimio na koncertu u Vintage Industrial Baru u novembru prošle godine kada je promovisao svoj aktuelni album "Nježno đonom".

Album koji naveliko hvale i publika i kritika uvršten je u 10 najboljih nacionalnih izdanja 2023. godine, a sam Mile ističe ovaj koncert kao jedan od najboljih u svojoj karijeri.

Fenomenalnom svirkom u krcatom Vintageu, Mile je sa bendom publici dao i zadnji atom snage, a pjesme koje se nalaze na ovom koncertnom albumu nisu samo presjek njegove karijere nego i najbolji opis posla kojem se bavi.

- Cijelo vrijeme tražim prave riječi da mi budu mačeta sa kojom ću sjeći sve što mi smeta‘ kao što sam napisao u pjesmi Soundtrack za život. Cjelokupan audio i video snimak izlazi bez vještačkih aroma i pojačivača ukusa iliti zvuka, baš onako kako je odsvirano i otpjevano, organski, live, bez semplova i ritam mašina što ćemo dokazati na svakom od tridesetak dogovorenih nastupu do kraja godine - ističe Kekin.

Live singl koji izlazi paralelno sa albumom je veliki hit "Reno4" koji je originalno izašao na njegovom albumu "Kuća bez krova" prije šest godina. Pjesma je nedjeljama bila jedna od najslušanijih širom regiona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 09:20