Play Mekersi / - USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
01/09/2024 u 12:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Party Mëjkersi objavili novu pjesmu "Stop vršnjačkom nasilju"

Sa prvim školskim zvonom crnogorski punk bend PARTY MËJKERSI je objavio novu pjesmu “STOP vršnjačkom nasilju” koja nosi snažnu poruku i pouku.

- Cilj ovog vida društvenog aktivizma je da se ojađena žrtva ohrabri i reaguje na ugnjetavanje, a počinioci nasilja adekvatno kazne i dovedu u red jer ako se ispušti prilika da se sa njima poradi dok su mladi, postoji velika mogućnost da kasnije tokom odrastanja i sami postanu žrtva svojih zlodjela - poručuju autori projekta.

Pjesma “Stop vršnjačkom nasilju” je snimljena i producirana u studiju “STIVI” a i sami vitruozi Ivan Ivanović (Bubnjivi & psi) na bubnjevima i Stefan Pantović (Parampaščad) na gitari su svirali na njenom aranžmanu zajedno sa članovima benda PARTY MËJKERSI, Ivanom Jokanovićem (Šarđun, Breed) na basu i Filipom Trojanovićem (Šarđun, Senad dana uzalud) na gitari.

Parti Mejkersi otkrivaju da slijede pjesme o pedofiliji, nezaposlenosti, uličnom nasilju, problemu gojaznosti…

- Veliko HVALA dugujemo PAM CG (Prava Autora Muzike) koji su jedini finansijski podržali ovu ideju i prepoznali važnost ovog projekta - navodi se u saopštenju osnivača i pjevača punk benda PARTY MËJKERSI Saše Jovetića u narodu znanom kao “Stari Šurda”.

(VIDEO) „O, živjelo nam Zabjelo“ premijerno na Festivalu kulture Zabjelo

Ovo je tek prva u nizu od nekoliko planiranih pjesama sa predstojećeg albuma “3D - Društvene Devijacije Današnjice” koji će između ostalog biti posvećen problemima sa kojima se suočavaju naša djeca.

Kako su istakli, dok ovo čitate u pripremi je pjesma “Za mene si željena” koja će biti lansirana u etar 11. oktobra na internacionalni Dan ženskog djeteta.

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 00:53