Back To Black EJmi Vajnhaus / -STUDIO CANAL UK
11/01/2024 u 19:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Priča o životu Ejmi Vajnhaus: Objavljen prvi trejler za film "Back to Black"

"Back To Black" širom Velike Britanije i Irske stiže 12. aprila

"StudioCanal" i "Monumental Pictures" objavili su prvi zvanični trejler za "Back To Black", biografski film Ejmi Vajnhaus.

Rediteljka filma je Sem Tejlor Džonson, a Ejmi Vajnhaus i godine njenog života u Londonu, kao i njen put do slave vjerno je dočarala glumica Marisa Abela.

Pored Abele, u filmu "Back To Black" glume i Džek O‘Konel kao Ejmin bivši muž, Blejk Filder Sivil, Edi Marsan kao njen otac Mič, Džulijet Kauan kao njena majka Dženis i Lesli Menvil kao njena baka Sintija.

Film, koji ima odobrenje porodice, sadrži mnoge njene hit pjesme, koje je snimila i izvodila Abela, prenosi NME.

- Otkrivanje talenta kao što je Marisa Abela je slično pronalaženju zlatne prašine. U trenutku kada je pogledala u objektiv na svojoj prvoj audiciji znala sam da je savršena glumica za ulogu Ejmi Vajnhaus. Uložila je ogroman trud i mnogo je radila, obraćala je pažnju na svaki detalj i svakodnevno je vježbala, i to satima, da bi mogla da pjeva tokom cijelog filma. Ona ne glumi Ejmi, Ejmi živi u njoj - rekla je rediteljka filma, Tejlor Džonson.

Tejlor Džonson je ranije režirala biografski film o Džonu Lenonu, kao i prvi film u franšizi Pedeset nijansi sive. Met Grinhalg napisao je scenario za film "Back To Black".

- Oduševljeni smo da StudioCanal, Focus Features i Monumental snimaju ovaj film slaveći izvanredno muzičko nasleđe naše kćerke Ejmi i pokazujući njen talenat na način koji zaslužuje - rekli su roditelji Ejmi Vajvhaus krajem prošle godine.

Film "Back To Black" naći će se u bioskopima širom Velike Britanije i Irske 12. aprila 2024.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:26