Željko i Ceca: Više od sreće / - SKRINšOT/INSTAGRAM/CECARAžNATOVIć
10/06/2024 u 19:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Željko i Ceca ukrstili glasove: "Više od sreće" posle dvije decenije

Najveće muzičke zvijezde Balkana Željko Joksimović i Ceca Ražnatović snimili su duetsku pjesmu "Više od sreće" koja je od danas i zvanično puštena u etar.

- Ljubav je više od sreće. Bravo za nas Željko - napšisala je Ceca i pohvalila se novim muzičkim čedom.

Kako su još ranije kazali, na saradnju su čekali punih 20.

- Miloš Roganović je prije godinu poslao meni jedan demo i kaže: ‘Ovo je baš pjesma za tebe i Cecu‘. Pošaljem Ceci i ona kaže:‘ Baš mi se sviđa, hajde da radimo ovo‘ - otkrio je Joksimović.

Ovaj projekat nije nastao preko noći. Naime, Željko i Ceca su mjesecima pažljivo pripremali svaki detalj kako bi osigurali da pjesma bude savršena. Uložili su mnogo truda i energije, od komponovanja muzike i pisanja tekstova do studijskog snimanja i produkcije. Oba umjetnika poznata su po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu, pa nije ni čudo što se očekuje da „Više od sreće“ biti pesma koja će se slušati generacijama. Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović,dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.

„Rad na ovoj pjesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je nevjerovatan profesionalac i izuzetno talentovana umjetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspjeli da stvorimo nešto posebno - rekao je najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač Željko Joksimović.

Ceca u spotu u kreaciji Lazara Ilića

U spotu je Ceca u kreaciji najpoznatijeg crnogorskog kreatora Lazara Ilića.

- Ovu radnu nedjelju započinjemo, ni manje ni više, nego sa dvije najveće muzičke zvijezde sa ovih prostora koje su za nas spremile fantastičan duet. Ceca u novom spotu nosi custom made set sa mojim potpisom,a  sve to je uobličila moja drugarica Elena Nikolaevna - napisao je Ilić na svom instagram profilu.

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

- Željko je multitalentovani muzičar. Perfekcionista, sjajan pjevač, kompletan umjetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. ‘Više od sreće’ je pjesma koja nosi jaku emociju i vjerujem da će publika to prepoznati i zavolj - istakla je Ceca.

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. jul 2024 21:45