Сенидах  / Фото: Архива
12/07/2021 u 16:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Музика нема баријере: На рок фестивалу у Никшићу наступа Сенидах

Водимо рачуна да сви посјетиоци могу да уживају уз добре и квалитетне ноте, поручује директор фестивала Петар Шундић

Музичка манифестација Бедем фест биће одржана сјутра увече на градској тврђави у Никшићу, а фестивалу ће моћи да присуствује до хиљаду посјетилаца, како би биле испоштоване епидемиолошке мјере.

Према програму организатора, овогодишњи Бедем фест отвориће у 21 сат Амира Медуњанин, а наредни сати унутар градских зидина резервисни су за представнике партнерског Бунт Рок фестивала, бенд Тwо Зеро, потом Леу Добричић и на завршници Сениду.

image
Фото: Фејсбук

Директор и оснивач Бедем феста Петар Шундић, најавио је да ће фестивал бити у знаку женских извођача и да ће протећи уз поштовање епидемиолошких мјера.

Kако је казао, посљедње припреме су у току и капије Тврђаве ће бити отворене у 19 сати, када ће и почети продаја карата, а од свих посјетилаца ће се узимати подаци ради даљих контаката, преноси Мина. 

- Цијена карте је 15 еура, а 50 младих који се вакцинишу добиће бесплатне улазнице - рекао је Шундић на конференцији за новинаре на Бедему.

Он је истакао да је први пут да се Фестивал организује у сарадњи са Министарством здравља, Институтом за јавно здравље, Општом болницом и Домом здравља из Никшића и Подгорице.

- Циљ нам је да допринесемо што већој имунизацији грађана, па ће аутобус за вакцинацију бити на платоу испред Тврђаве у периоду од 17 до 20 сати, а данас је био на Тргу слободе - рекао је Шундић.

Он је најавио да ће простор на Бедему бити дезинфикован уз помоћ општинске Ватрогасне службе и да ће волонтери Црвеног крста дијелити маске и средства за дезинфекцију, док је у сарадњи са Општом болницом Никшић обезбијеђено 200 брзих антигенских тестова.

Говорећи о 12 година трајања Бедем феста, Шундић је подсјетио да су се трудили да фестивал остане препознатљив у региону, у чему су и успјели.

Kако је истакао, допринијели су томе неки чудни спојеви уз разноврсност жанрова, као и каријере бројних извођача уз младе снаге чије вријеме тек долази.

- Музика нема баријере и водимо рачуна да сви посјетиоци могу да уживају уз добре и квалитетне ноте - поручио је Шундић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 10:24