Festival Zabjelo / Plakat
24/03/2023 u 10:47 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na Festival kulture Zabjelo dolaze „Kanda, Kodža i Nebojša” i „Letu štuke”

Mjesec rokenrola u Crnoj Gori počinje prve sedmice maja, a izvođači će biti objavljeni uskoro

Nakon što su na prvom izdanju nastupile neke od najvećih regionalnih rokenrol zvijezda - Partibrejkers, Darko Rundek i Ekipa, Zoster i Parampaščad i time ispisale muzičku istoriju Zabjela ali i cijele Podgorice, Festival kulture Zabjelo nastavlja sa dovođenjem nekih od najznačajnih imena regionalne rokenrol scene.

Već najavljenoj kultnoj jugoslovenskoj rok i pank grupi "Zabranjeno pušenje" pridružuju se heroji beogradskog asfalta i regionalne alter rok scene "Kanda, Kodža i Nebojša" i vodeće alter pop ime regiona, sarajevski bend "Letu štuke" koji će nastupiti u samom finalu mjeseca rokenrola u Podgorici, 9. i 10. juna stadionu "Nikola Šćepović" na Zabjelu. Ograničen kontingent prvih, najpovoljnijih ulaznica za Festival kulture Zabjelo po poklon cijeni od 15 eura u prodaju kreće već u ponedjeljak 27. marta.

U okviru Festivala kulture Zabjelo, više od dvadeset regionalnih i lokalnih izvođača alternativne muzike vraća rokenrol na veliku scenu u Crnoj Gori, tokom više od mjesec dana, na nekoliko lokacija širom Podgorice i van nje, a finale bogatog programa održaće se 9. i 10. juna na stadionu "Nikola Šćepović" na Zabjelu. Mjesec rokenrola u Crnoj Gori počinje prve sedmice maja, a izvođači će biti objavljeni uskoro. Prodaja prvog kontingenta ulaznica za Festival kulture Zabjelo počinje u ponedjeljak 27. marta tačno u podne. Ograničen broj ulaznica po poklon cijeni od 15 eura biće u prodaji onlajn i na Tabacco Shop – Bar Kod kioscima do 15. aprila ili do isteka zaliha, nakon čega će ulaznice biti dostupne po redovnoj cijeni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:55