Ким Кардашијан и Марио Дедивановић / - фото: ИНСТАГРАМ
01/12/2021 u 21:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Најбољи другар Ким Кардашијан је Црногорац

Марио је рођен у Њујорку, али у интервјуима често истиче своје балканско поријекло. Његово присно пријатељство са Ким огледа се и у томе да му је баш она 2019. године додијелила награду за „најбољег умјетника међу инфлуенсерима“

Марио Дедивановић, Албанац поријеклом из Црне Горе нераздвојан је са Ким Кардашијан већ 13 година.

Вијест да је најстарија сестра Кардашијан плесала уз фолк хит „Хеликоптер, хеликоптер“ насмијала је регион, али то није једина веза познате породице са нашим простором.

image

КИМ КАРДАДАШИЈАН

- ФОТО: ИНСТАГРАМ

Наиме, један од најближих пријатеља најпознатије представнице клана Кардашијан, Ким, јесте Марио Дедановић, Албанац поријеклом из Црне Горе, јавља Нова.рс.

Марио је рођен у Њујорку, али у интервјуима често истиче своје балканско поријекло. Његово присно пријатељство са Ким огледа се и у томе да му је баш она 2019. године додијелила награду за „најбољег умјетника међу инфлуенсерима“.

Марио је том приликом први пут јавно рекао да је хомосексуалац и признао да је његово интересовање за свијет шминке било пресудно за одлуку да оде из породичног дома.

- Прије неколико дана, на 73. рођендан моје мајке, дошао сам с посла након стресног дана. Она ми је прала веш, а ја сам се сломио и почео да плачем. Коначно сам јој рекао да сам провео цијело дјетињство потискујући своје мисли, снове, осјећања и креативност, покушавајући да будем невидљив како нико не би знао како се осјећам изнутра. Знао сам да сам другачији. Био сам истраумиран јер сам такав. Живео сам у страху цио живот. Стидио сам се. Мама ми је рекла: „Од данас па надаље никад се више нећеш бојати, ни стидјети“, у сузама је признао Дедивановић.

Када му је додијела награду, Ким је истакла да га јако воли.

- Радимо заједно 11 година што значи – 11 година свађа. Не бисте вјеровали како се свађамо, као да смо брат и сестра. Али он је створио неке од мојих најљепших успомена и вјерујем да ме учинио особом која сам данас. Волим га - казала је Ким.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:55