/ -REUTERS
30/11/2023 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nastup Bijonse na koncertu Brajana Adamsa u Beogradu biće posvećen legendarnoj Tini Tarner

Iako informacija da će Bijonse biti specijalna gošča Brajana Adamsa na koncertu 12. decembra u Štark areni nije zvanično potvrđena, sve govori u prilog tome da će se to zaista dogoditi.

Pritom, prema najnovijim informacijama, nastup popularne pjevačice na koncertu kanadskog rokera trebalo bi da bude posveta velikoj Tini Tarner, sa kojom je Adams davne 1984. snimio antologijski hit "It‘s only love", koji bi na prestoničkom koncertu mogao da izvede upravo sa Bijonse.

Poznato je da su njih dvije imale poseban odnos, a Queen Bee često je isticala da Tina za nju predstavlja izuzetnu inspiraciju i uzor. Njih dvije su imale priliku i da dijele scenu – svi se dobro sjećamo njihovog prvog zajedničkog nastupa na dodjeli Grammy nagrada 2008. godine, Sve je realnija mogućnost da Bijonse uživo vidimo u Beogradu uz Adamsa za manje od dvije nedjelje.

Ulaznica za koncert još uvijek ima u orgraničenim količinama, a mogu se nabaviti putem sajta efinity.rs, eFinity aplikacije, kao i na blagajni Štark Arene i TC Rajićeva (I sprat).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:54