Nikolija  / -INSTAGRAM
31/08/2023 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikolija o negativnim komentarima: Kažu mi da ne znam da napravim hit

Pjevačica dobro uskladila poslovni i privatni život

Pjevačica Nikolija Jovanović progovorila je o negativnim komentarima koje dobija, te spomenula i ćerkice, koje je dobila u vezi sa kolegom Reljom Popovićem.

– Relja i ja smo dobri ljudi, puni ljubavi i to je sve što je bitno, sve ostalo su umjetničke slobode, te nemam čega da se stidim. Osim toga, naše ćerke i dalje slušaju isključivo dječiju muziku – objasnila je pjevačica.

Javni posao i uloga majke traže mnogo odricanja, međutim Nikolija ne smatra da to treba podvesti pod kategoriju "teškog".

– Ne volim da stavljam teško i majka u istoj rečenici. Čak i kada je zahtjevno uskladiti dječije i naše obaveze, ne volim da spajam te dvije riječi. Prije svega zato što je tu prisutna ogromna, bezuslovna zahvalnost. Osim toga, kada imate sa kim sve to da podijelite, dosta je lakše. Što se muzike tiče, često čujem: "Pa, vi ne znate da napravite hit". Uopšte se ne radi o tome. Hit ili ne, činjenica je da će pjesma biti popularna kratko, doba je informacija koje brzinom svjetlosti putuju – iskrena je bila Jovanovićeva za domaće medije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 18:31