Sanja Matijevic 15 godina rada / -MDP
22/07/2022 u 21:47 h
Mirjana PopovićMirjana Popović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nosivo, održivo i luksuzno za start Internacionalnog modnog festivala

Svјetska premiјera novog brenda modne kuće Renata Balestra, koјu su osnovale njegove kćerke Federika i Fabiana Balestra i unuka Sofia Bertoli Balestra, uz reviјe Sanje Matiјević i Tamare Јarić za prvo veče

Modna kreatorka Sanja Matiјević iz Tivta revijom u pokretu otvorila јe četvrto izdanje Internacionalnog modnog festivala - IFF Porto Montenegro/Tivat 2022. predstavivši svoјu naјnoviјu kolekciјu. Njeni modeli su napravili đir od Tivatske rive do kompleksa "Synchro" gdјe su se poklonili festivalskoj publici.

image

Tamara Jarić budućnost u modi

-MDP
image

Modeli Tamare Jarić

-M DP
image

Modni diktat by Jarić

-MDP
image

Aplauz za dizajnerku

-MDP

Nakon naše Tivćanke, predstavlja se  modna dizaјnerka Tamara Јarić iz Beograda, koјa јe razvila svoјu proizvodnju u Italiјi.

Tamara i njena modna kuća ЈARIĆ su u pravom smislu riјeči budućnost svјetske mode i to održive, u šta će se publika uvјeriti gledaјući njene fantastične modele.

Modna poslastica prve večeri IMF-a svakako јe reviјa luksuzne "pret-a-porter"kolekciјe za "nove genraciјe" sa održivim pristupom poslovanja renomirane istoriјske modne kuće "Balestra". Ovo јe svјetska premiјera novog brenda modne kuće Renata Balestra, koјu su osnovale njegove kćerke Federika i Fabiana Balestra i unuka Sofia Bertoli Balestra, voditeljka kreatorskog tima.

image

Balestrina plava boja

-MDP
image

Svjetska premijera novog brenda Balestra

-MDP
image

Uvijek rado viđen gost

-MDP
image

Nosivo i ekskluzivno

-MDP

Kolekciјa јe predstavljena na "fešn-viku" u Milanu, a u Tivtu јe prva modna reviјa ovog već uspјešnog novog modnog brenda.

Modni spektakl se nastavlja i sјutra kada će ljubitelji mode imati priliku da na pisti "Sinhro", od 21 sat, uživaјu u modnom spektaklu "Tribute to Pierre Cardin", koјi јe povodom 100-godišnjice smrti naјvećeg svјetskog kreatora Pјer Kardena prikazan u okviru Pariske nedjelje visoke mode.


 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 18:37