Bob Marli / -SKRINŠOT
08/12/2023 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Objavljen oficijelni trejler za film „Bob Marley: One Love"

Riječ je o biografskom filmu i velikom muzičkom spektaklu, koji u stiže u bioskope 14. februara 2024. godine

Paramount Pictures objavio je oficijelni trejler o nezaboravnom muzičaru i pjevaču Bobu Marliju. 

Riječ je o biografskom filmu i velikom muzičkom spektaklu, koji u stiže u bioskope 14. februara 2024. godine, piše Index. hr

"Bob Marley: One Love" prikazaće život legendarnog i neprežaljenog muzičara, čije su pjesme i riječi emitovale veliku snagu i ljubav.

Gledaoci će moći da otkriju kako je tekao Marlijev muzički put prepun izazova i kako je nastalo sve ono po čemu ga mnogi danas pamte i slušaju.

Reditelj filma je Reinaldo Markus Grin (Kralj Ričard), dok na scenariju rade Terens Vinter (Vuk s Vol strita), Frank E. Flauers (Raj na zemlji) i Zak Bajlin (Creed 3). Marlija glumi Kingsli Ben-Adir, a njegovu suprugu Lađana Linč. Pored njih, tu su i Majkl Gandolfini, Džejms Norton, Sam Paladio i Majkl Vard.

Bob Marli bio je jamajkanski pjevač, muzičar i tekstopisac, koji je za života svojim riječima nadahnjivao brojne obožavaoce muzike.

Smatrao se jednim od najzaslužnijih za popularnost regea, a nerijetko je nazivan i kraljem tog žanra. Marlija su krasile posebne vokalne vještine, a svojim je porukama budio nadu i bio inspiracija mnogima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 21:55