”Ураганке”  / - Инстаграм
07/05/2022 u 20:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Огласиле се Ураганке након спекулација да нису у добрим односима

ПР тима групе Хјурикејн демантовао је да су Ураганке биле у свађи, те су навели могућност да ће група у jедном тренутку поново бити у истом саставу

Данима се спекулише о томе како односи међу чланицама групе “Хјурикејн” лоши и да jе то главни разлог распада популарног састава.

Сада jе стигло jош jедно саопштење од њиховог ПР тима, коjи демантуjе да су Ураганке биле у свађи, те су навели могућност да ће група у jедном тренутку поново бити у истом саставу, преноси Нова С.

- Поштовани новинари и колеге, овог пута Вам се обраћамо поводом натписа у новинама коjи су изашли након нашег послатог саопштења за jавност, у ком смо обjаснили разлоге престанка рада чланица групе Хјурикејн у том саставу. Хтјели бисмо да Вам напоменемо jош jедном да jе jедини разлог због чега се уговор неће продужавати, таj како би Сања, Ивана и Ксениjа имале времена да се више посвете свом приватном животу и одморе од превелике популарности коjа jе често изазивала да се у медиjима нађу нетачни натписи. Такође, не искључуjемо могућност да се група поново врати у истом саставу у наредном периоду те тиме, нема места да се пише у негативном контексту о њиховом међусобном односу - пише у саопштењу.

"Наглашавамо да се одлично слажу, цијене и поштуjу, како међусобно тако и са свим члановима нашег тима… Сањи, Ксениjи и Ивани уговор истиче у септембру, али због великог интересовања продужавамо турнеjу до краjа новембра", стоjи у новом саопштењу ове групе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 23:03