Ejmi Vajnhaus / -EJMI VAJNHAUS
04/11/2023 u 10:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Otac Ejmi Vajnhaus tužio njene prijateljice zbog prodaje pjevačicinih stvari

Navodno su njih dvije zaradile preko tri miliona funti na aukciji održanoj 2021. godine na Beverli Hilsu i novac nikada nisu vratile u fond koji je osnovan za očuvanje sjećanja na pjevačicu

Otac pjevačice Ejmi Vajnhaus, Mič Vajnhaus, tužio je stilistkinju Naomi Peri i Ejminu bivšu djevojku Katrionu Gourlej zbog zadržavanja novca od prodaje pjevačicinih stvari, prenosi Daily Mail.

Navodno su njih dvije zaradile preko tri miliona funti na aukciji održanoj 2021. godine na Beverli Hilsu i novac nikada nisu vratile u fond koji je osnovan za očuvanje sjećanja na pjevačicu.

S obzirom na to da je jedna od njih Ejmina stilistkinja, ona je pjevačicinu haljinu sa posljednjeg nastupa u Beogradu navodno prodala za 200 hiljada funti. The Sun je prenio da su se među prodatim predmetima našle i bilješke pokojne pjevačice, prenosi 24sedam.

- Dvije osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi predmeti su bili vezani za Ejmi. Ove godine stavile su više predmeta vezanih za Ejmi na aukciju. Dvije aukcije su za svaku od njih donijele šestocifreni iznos - stoji u njihovom saopštenju.

Podsjetimo, Naomi je 2021. godine objavila knjigu o Ejmi, gdje je bilo i posebno poglavlje o ljubavi sa Katrioni.

- Naš odnos je bio tako jedinstven, nedefinisan. Jednostavno smo se jako voljele. Ono što se među nama događalo, nju je zbunjivalo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:56