/ FOTO: JUTJUB
24/10/2021 u 18:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Побједник Звезда Гранда постао солиста у позоришту

Душан Свилар с еоопробао као глумац у Позоришту на Теразијама гдје је добио ангажман

Пјевач Душан Свилар стекао је популарност 2007. године када је освојио прво мјесто у "Звездама Гранда", да би се само после неколико мјесеци повукао са музичке јавне сцене.

Многи су га поредили са Здравком Чолићем и предвиђали му каријеру попут његове. Међутим, како истиче, од те побједе 2007. године се много штошта промијенило.

Душан живи миран и повучен живот, повремено има иступе у јавности, па гостује у некој емисији и одржи неки наступ, а естрада га, и даље, не занима.

Ипак, пјевање му је и даље најважније у животу јер је недавно постао први солиста Позоришта на Теразијама, у Београду. 

Наиме, Свилар се још давних дана одлучио на промјену, па се опробао као глумац у Позоришту на Теразијама гдје је добио ангажман. Ту је играо насловну улогу у комаду “Фантом из опере", а прије неколико дана постао је стални члан позоришта.

- Хвала на повјерењу, задовољство ми је што сам постао дио ове сјајне екипе. Фантом, после дуже паузе, ускоро поново у Позоришту на Теразијама - написао је Свила у својој објави.

Оно што му је током медијске каријере највише сметало, а због чега је можда и одлучио да естрадну каријеру остави по страни јесу наслови и новинске помпе.

- Не разумијем потребу читалаца да их занима нечији приватни живот до детаља, а не прихватам да ја, као неко кога воле да слушају како пјева, морам да причам о свом приватном животу и ономе што радим кад се камере угасе. Никога не осуђујем што пристаје на такве новине и што прави компромисе, али ја не желим јер ми не пријају такве ствари. Да будем популаран по сваку цијену, то није мој циљ - казао је Свилар у једном интервју.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:10