Реј Лиота / - Инстаграм
29/05/2022 u 13:20 h
Превела и приредила: Б.Г.Превела и приредила: Б.Г.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Породица Реја Лиоте унајмила приватни авион да довезе његово тијело кући из Доминиканске Републике

Амерички глумац је већ био мртав када су болничари стигли у хотел Casa del KSVI у колонијалној зони Санто Доминга. Извор је рекао да је вјереница Џејси Нитоло, која је била са њим, позвала хитну у четвртак око 6 сати ујутро

Тијело Реја Лиоте транспортује се приватним авионом из Доминиканске Републике назад у Лос Анђелес на захтјев његове породице, док његова скрхана вјереница прекида ћутање поводом глумчеве шокантне смрти.

Лиота (67) преминуо је у сну у хотелу у Доминиканској Републици, гдје је снимао нови филм.

Доминиканска погребна кућа у којој је држано Лиотино тијело направила је хитне аранжмане да га превезе приватним авионом, на захтјев његове породице, рекли су извори за DailiMail.com.

„Тијело је сада још увијек код нас“, рекао је у суботу за DailiMail.com запослени у Фунерарији Бландино у главном граду Доминикане, Санто Домингу.

„Имамо све спремно да одмах пошаљемо и чекамо коначна упутства породице“, саопштено је.

У почетку је планирано да се преминули глумац врати назад у понедјељак, с обзиром на изазове проласка тијела преко царине током викенда коришћењем комерцијалне авио-компаније. Али породица се сада договара да има приватни авион.

„Надамо се да можемо добити авион данас“, рекао је службеник. „Само знам да морамо да будемо спремни. Спреман сам са папирологијом. Обично нам треба још пар дана. Али ово су веома важни људи."

Амерички глумац је већ био мртав када су болничари стигли у хотел Casa del KSVI у колонијалној зони Санто Доминга. Извор је рекао за DailiMail.com да је вјереница Џејси Нитоло (47), која је била са њим, позвала хитну у четвртак око 6 сати ујутро.

Власти су саопштиле да је било потребно 12 минута да хитна помоћ стигне.

Он је касније у четвртак одведен у Национални институт за судску патологију на обдукцију. Власти су саопштиле да нема сумњивих знакова смрти. DailiMail.com-u је приказана обдукцијска слика његовог лица, на којој није било огреботина или модрица.

Извор из института рекао је за DailiMail.com да се резултати токсикологије враћају сљедеће недјеље.

Лиота, који је био на селу на снимању филма "Опасне воде" заједно са Ериком Дејном, Одејом Раш и Шафрон Бероуз, затим је одведен у погребно предузеће, на захтјев своје вјеренице.

„Врста праве љубави о којој се сања. Био је најљепша особа изнутра и споља коју сам икада познавао... а чак је и то потцјењивање."

Нитоло и Лиота су се вјерили у децембру 2020, након што су их представила њихова дјеца.

Лиота се највише памти по свом раду на великом платну и његовој доминацији жанра мафијашког филма, иза кулиса, његов живот је био драматичан и, понекад, трагичан, као и многи ликови које је тумачио.

Двије ноћи прије него што је умро, Лиота је усликан како вечера са Нитолом у луксузном ресторану у Доминиканској Републици.

„Имали смо срећу да угостимо Реја на вечери у уторак увече“, написали су власници Naca'na на друштвеним мрежама.

Лиота је отац 23-годишњег Карсена, који је рођен док је био у браку са глумицом и продуценткињом Мишел Грејс, од 1997. до 2004. године.

Нитоло има четворо дјеце са бившим мужем Џоијем, филмским продуцентом који је 2003. године снимио А Ман Апарт Вин Дизела.

Пар је почео да се забавља 2020. године, а у фебруару те године дебитовао је на црвеном тепиху, на додјели награда Independent Spirit.

Лиота је освојио награду за ансамбл Роберт Алтман заједно са својим колегама из Брачне приче Скарлет Јохансон, Адамом Драјвером и Лором Дерн.

Глумац је рекао да је блокада ковид-19 зближила њега и Нитола.

„То нас је довело веома, веома близу, до тачке у којој сам сада вјерен“, рекао је за Пипл прошле године.

Лиота је објавио вијест на свом Инстаграму, написавши: „Божићне жеље се остварују. Замолио сам љубав свог живота да се уда за мене, и хвала Богу рекла је да!!!"

Његова вјереница је Италијанка и почела је да ради као фризерка када је имала 16 година, наводи Сан.

Сањала је да посједује студио, а њен бивши муж Џои јој је купио студио када су се вјенчали.

У децембру 2017. објавила је фотографију на којој се види она и њено особље у божићним џемперима како снимају у бару током њихове свечане прославе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 22:45