Kevin Kostner i Kristin Baumgartner / Shutterstock
03/05/2023 u 08:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Poslije 18 godina braka, razvodi se Kevin Kostner

Lijepa 49-godišnjakinja nije tražila alimentaciju, ali će joj izdržavanje biti isplaćemo u skladu sa uslovima predbračnog sporazuma

Supruga Kevina Kostnera Kristin Baumgartner podnijela je zahtjev za razvod poslije 18 godina braka sa holivudskim glumcem i troje zajedničke djece. Ona je navela da je do razlaza došlo zbog “nepomirljivih razloga”, a zatražila je zajedničko starateljstvo nad djecom - Kejdenom (15), Hejsom (14) i Grejs (12). Kostner je u utorak odgovorio na zahtjev za razvod, a i sam traži zajedničko starateljstvo.

image

Kevin Kostner i Kristin Baumgartner sa djecom

Shutterstock

Podsjetimo, proslavljeni 68-godišnjak i 19 godina mlađa Kristin, model i modni dizajner, počeli su da se zabavljaju 1999. godine, a vjenčali su se na Kevinovom ranču Costner's Aspen u Koloradu 2004. godine, prenosi “Dejli mejl”.

“Desile su se okolnosti van njegove kontrole koje su dovele to toga da gospodin Kostner mora da učestvuje u postupku razvoda braka. On je veoma tužan zbog toga. Molimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovaj težak period”, piše u saopštenju Kostnerovog predstavnika.

image

Kevin Kostner glumac

- SHUTTERSTOCK

Lijepa 49-godišnjakinja nije tražila alimentaciju, ali će joj izdržavanje biti isplaćemo u skladu sa uslovima predbračnog sporazuma.

Podsjetimo, Kostneru je ovo drugi brak, od 1978. do 1994. bio je oženjen Sindi Silvom, a i sa njom je dobio troje djece - Eni (39), Lili (36) i Džoa (35). On ima još jednog sina Lijama kog je dobio dok se zabavljao sa Bridžit Runi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
06. oktobar 2024 02:39