Premijera singla na Radiju D i D plus / Mirza Selimović
13/10/2022 u 09:21 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Premiјera singla „Druga ti” Mirze Selimovića danas na radiјu D i D plus

Nova pјesma regionalnog muzičara od 16 časova na naјslušaniјim radio stanicama u Crnoј Gori - radiјu D i D plus

Mirza Selimović spreman je da obraduje publiku sa novom numerom, a premijera singla "Druga ti" zakazana je danas u 16 sati na talasima radija D i D plus. Pjevač ne krije uzbuđenje zbog toga, te se nada da će publika prepoznati iskrenu emociju koju je dao ovoj numeri.

-Uvijek je prisutno uzbuđenje kad god radim neki projekat, isto je i sa ovom pjesmom. Kad me pitaju koja mi je najdraža pjesma ne znam uopšte kako da ih podijelim, teško je odvojiti. Ovu pjesmu je radila Jelena Trifunović i Marko Cvetković tako da mi je drago da posle godinu dana koliko je stajala u ladici, sad će ugledati svjetlost dana. Jedva čekam da vidim kako če ljudi reagovati- kazao je Mirza.

Ovu emotivnu pjesmu prati i zanimljiv spot koji je, prema njegovim riječima, sniman u Kaliforniji.

-Spot smo radili u Americi, u Kaliforniji vidjećete jedan interesantan spot, dјelo Vedada Jašarevića. Radili smo ga još prije par godina tako da јe i to čekalo neki pravi momenat da izađe. Drago mi je što posle pjesme Plakaćeš i trećeg mjesta na Beogradskom proljeću mogu sad da predstvaim i ovu pjesmu koja će najaviti album koji treba da izađe sledeće godine. Na tome se sad aktivno radi i svaka će imati spot. Od osam pjesama sa albuma pet je radio Bane Opačić -otkrio je pjevač.

Na albumu okupio broјne saradnike

-Radim aktivno na albumu, biće jedna pjesma kćerke Đorđa Balaševića, Bebe, jedna od Dragana Brajovića Braje, pet Baneta Opačića tu je Jelena Trifunović. Gledao sam da okupim ekipu sa kojom sam do sad sarađivao i da uradimo pravu stvar. Mislim da će te pjesme naći put do publike.

U pјesmi će se, kako kaže, više pronaći muški dio publike.

- Muška je to emocija i priča, mislim da će se muškarci više pronaći u ovoj pjesmi ali uvijek je dobro da se i žene osjećaju na način da njima lično pjevamo i obraćamo im se. U svim mojim pjesmama uvijek sam se damama obraćao. To je lijepa priča i jedan recept za ono što želim da radim i put kojim želim da idem- istakao јe on.

A da li i sam smatra da za svaku osobu postoji samo jedna prava druga polovina ili možemo voljeti više puta tokom života, Mirza otkriva:

-To je sve individualna stvar, neko nikad ne preboli prvu ljubav, zavisi od osobe do osobe. I taj stadijum zaljubljenosti je nešto najljepše što čovjeku može da se dogodi.

Iako će nova pjesma biti promovisana na svim platformama, Mirza ističe da jedino na svirkama može vidjeti koliko je zaintrigirala publiku.

-Promociju radim uporedo jedno sa drugim, prvo u medijima, na radiјu i televiziјi, tu јe i jutjub naravno. Zatim ide uživo na svirkama i mislim da se na svirkama najbolje može vidјeti kako je pjesma prošla. Kad im daš da pjevaju refren, ako pjevaju svi uglas onda je to prava priča. Jedva čekam da vidim te prve komentare iako ne volim mnogo da ih čitam ali je jače od mene pa moram da uđem da vidim, možda i sugestije neke ili kritike -dodao je pjevač.

Veliku popularnost stekao je širom regiona a da li se navikao na nju, kaže:

-Nisam nikad kalkulisao sa pjesmama, sve što mi se dešavalo desilo se spontano i popularnost i koncerti, hitovi sve se desilo ne mogu reći slučajno ali nismo očekivali da će tako da bude. Najbolja stvar u svemu je što radim ono što volim, što je publika prihvatila i što ne moram da se pretvaram u nešto što nisam. Gledam sebe da zadovoljim u tom muzičkom smislu a onda publika prepozna pravu emociju. Lijep je osjećaj kad možeš da se baviš onim što najviše voliš.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 15:16