Марко Луис / -LIVE PRODUCTION
13/01/2022 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Премијера сингла "Дуде" Марка Луиса у поноћ на Радију Д

На дан премијере филма Нечиста крв на Нетфликсу 17. јануара издавачка кућа Маском објавиће пјесму "Дуде" за коју су музику и аранжман радили Александар Ранђеловић и Марко Луис, док је текст рефрена написала Маја Радивојевић

Нова пјесма Марка Луиса "Дуде" вечерас ће имати црногорску премијеру тачно у поноћ на Радију Д.

- Настављамо предивну сарадњу са Маком Луисом чији рад пратимо током свих година његове каријере и увијек се трудимо да све што изда ми пласирамо. Захваљујемо се Лајв продукцији на фотографији као и Маскому на дивној сарадњи. Слушаоцима нашег радија позната је и његова сестра Маја Луис, а да не говоримо о пјесмама њиховог оца Луиса које чине окосницу етра Радија Д плус - казала је Санда Ракочевић, уредник радија.

Наше двије радио станице, Радио Д и Д плус, познате су по томе што годинама уназад раде дочеке Нових година уживо, тако ће бити и за дочек православне Нове године.

- Једине смо радио станице које са својим слушаоцима дочекују најзначајније датуме. Током дочека наши једини гости су наши слушаоци, који нам се јављају, пјевају с нама, шаљу дјелиће атмосферу из својих домова и заједно са нама састављају плеј листе. Једнако смо уживали ми у студију, али и они поред радио пријемника, јер се атмосфера појачавала из пјесме у пјесму. Тако је било 31. децембра, па 1. јануара, тако је било за Божић,а вјерујемо се да ће тако бити и вечерас - поручила је Ракочевић.

Врхунац вечери биће премијера пјесме Дуде у интерпретацији Марка Луиса која је настала по угледу на традиционалну пјесму "Дуде мори, дуде". На дан премијере филма Нечиста крв на Нетфликсу 17. јануара издавачка кућа Маском објавиће пјесму "Дуде" за коју су музику и аранжман радили Александар Ранђеловић и Марко Луис, док је текст рефрена написала Маја Радивојевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 19:01