/ - INSTAGRAM
02/11/2022 u 18:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prijatelji tvrde: Aflek nije srećan u braku, izgleda izgubljeno

Porodica i prijatelji zabrinuti za Afleka i smatraju da on nije „potpuno srećan“

Par se vjenčao prije samo tri mjeseca nakon što su obnovili vezu. Izvori bliski paru tvrde da Dženifer strogo kontroliše Bena, koji je postao kao njena marioneta. To navodno počinje toliko da utiče na njegovo mentalno zdravlje da razmišlja o razvodu.

Porodica i prijatelji rekli su časopisu Heat Vorld da su zabrinuti za Afleka i smatraju da on nije „potpuno srećan“.

-Svi, uključujući i Bena, znaju u šta se upao kada se oženio Dženifer, ali teško je povjerovati da je potpuno srećan kada izgleda tako izgubljeno. Postao je Dženiferina marioneta, baš kao i svi prije njega- rekao je izvor.

Ove izjave potkrijepljuju paparaco fotografije na kojima Aflek izgleda neraspoložen dok šeta ulicama Los Anđelesa. Par je rijetko bio zajedno u javnosti otkako su se vjenčali, što je sasvim drugačija situacija nego kada su tek bili u vezi. Tada su sve vrijeme uživali u međusobnom društvu.

-Met Dejmon i njegov brat Kejsi su bili u nevjerici, nadajući se da će izdržati. Jadnik izgleda kao da će svakog trenutka zaplakati. Ben se nije požalio Dženifer, vjerovatno zato što zna da ako traži mjesto, to je će loše proći kod njegove žene- dodao je izvor.

(FOTO) Vjenčali se Dženifer Lopez i Ben Aflek

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 07:40