Main Stage / -EXIT TEAM
26/07/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Registracije za Exit 2024 u toku, za 10 dana registrovalo se više od 17.000 fanova

Posjetioci sa skoro svih tačaka planete pokazali veliku želju da ponovo dođu na Petrovaradinsku tvrđavu i još jednom izrazili ljubav prema novosadskom festivalu

Ovogodišnji posjetioci Exit festivala poručili su da će se na Petrovaradinsku tvrđavu vraćati svake godine, a sada je više od 17.000 fanova to definitivno potvrdilo, saopštili su organizatori festivala.

- Ova velika i sjajna skupina najvjernijih Exitovaca, koja čini trećinu dnevnog kapaciteta tvrđave, registrovala se za kupovinu ograničene količine prvih ulaznica za izdanje 2024. godine po specijalnim uslovima i najboljim cijenama. Ovim su, u periodu od samo 10 dana - od 11. do 21. jula - posjetioci sa skoro svih tačaka planete pokazali veliku želju da ponovo dođu na Petrovaradinsku tvrđavu i još jednom izrazili ljubav prema‘Exitu - navodi se u saopštenju.

Exit 2024. godine biće održan od 11. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a pored tradicionalno velikog broja fanova iz Srbije i zemalja regiona - Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore - najveći broj zainteresovanih doći će iz Turske, Holandije, Njemačke, Velike Britanije, SAD, Austrije, Rusije, Francuske, Švajcarske, Španije, Grčke, Italije, Rumunije, Bugarske...

- Posebno raduje što će u Novi Sad stići i gosti iz dalekih zemalja, poput Indije, Izraela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Meksika, Maroka, Brazila, Kipra, Perua, Kostarike, Omana, Šri Lanke, Tunisa, Kine, Tajlanda, Egipta, Čilea. Na spisku registrovanih za Exit 2024. godine su čak i fanovi sa Barbadosa, Mauricijusa, iz Singapura, Trinidada i Tobaga, Vijetnama, Novog Zelanda... Istinskim festivalskim fanovima ništa nije predaleko! U znak zahvalnosti za posvećenost i lojalnost Exitu, njima će biti poslat specijalni link, putem koje će festivalske ulaznice moći kupiti po najpovoljnim cijenama - pojašnjeno je u saopštenju.

Svi oni koji u međuvremenu donesu odluku da je Exit sljedeće godine nezaobilazan - moći će da kupe festivalsku ulaznicu po početnoj promotivnoj cijeni, a više informacija o zvaničnom početku prodaje biće objavljeno uskoro.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 01:53