/ - RIJANA SUPERBOUL
27/09/2022 u 00:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rijana će biti glavna zvijezda koncerta u poluvremenu Superboula

Rijana će biti na pozornici 12. februara 2023. u Glendejlu u Arizoni na NFL finalu, najgledanijem televizijskom događaju u SAD

Superzvijezda Rijana biće glavna zabavljačica na spektakularnom koncertu koji se održava u poluvremenu Superboula naredne godine u februaru, objavio je u nedjelju Apple Music, glavni sponzor ovog velikog događaja. 

„Krenulo je!“, objavljeno je na Tviter nalogu Apple Music, dodajući, „Rijana će biti na pozornici 12. februara 2023. u Glendejlu u Arizoni na NFL finalu, najgledanijem televizijskom događaju u SAD“.

Na istom nalogu je kao ilustracija objavljena fotografija ruke američke pjevačice, čiji su hitovi „Umbrella“ i „Diamonds“, kako drži loptu za američki fudbal.

Pjevačica sa Barbadosa je već nekoliko godina muziku ostavila po strani, barem javno, kako bi se posebno posvetila svojoj kozmetičkoj marki „Fenty“.

Rijana, koja se takođe uspješno okušala u modnim vodama, postala je milijarderka, iskoristivši slavu stečenu muzikom za lansiranje brendova donjeg veša, šminke i mode. U maju je rodila svoje prvo dijete, čiji je otac reper A$AP Rocky.

Zadnji album izdala je 2016. godine i misterija je kada će objaviti sledeći.

Nastupom na poluvremenu Superboula naslediće legende repa Dr. Drea, Snup Doga, Kendrika Lamara, Meri Džej Blajdž i Eminema, koji su u februaru ove godine tokom poluvremena izvele niz hitova u besprekorno koreografisanom nastupu.

Poslednje finale prvenstva u američkom fudbalu, koje su dobili LA Ramsi protiv Sinsinati Bengalsa, privuklo je u prosjeku oko 112,3 miliona gledalaca (televizijskih i preko striminga).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 13:35